Αγώνας Σπόρ

Mε το βλέμμα στη συνέχεια

H νίκη επί του Aπόλλων Πολυσίτου με σκορ 0-3 και σκόρερ τους Μελισσόπουλο (δις) και Τάσο Καρακάση ήταν η όγδοη στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Χρήστου Μαλαδένη σε ισάριθμους αγώνες.

Ήταν η ένατη αγωνιστική της Β! ΕΠΣ Ξάνθης με την ομάδα μας να έχει πραγματοποιήσει το ρεπό της και την κατάσταση να εξελίσσεται ομαλά παρακολουθώντας το μέλλον με αισιοδοξία και ικανοποίηση για την έως τώρα πορεία. Πρώτοι στην βαθμολογία με διαφορά πέντε βαθμών από τον δεύτερο Άτλα Σελίνου και τέρματα 43-2 υπέρ μας.

Την επόμενη Κυριακή ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΑΠΟΞ Ραιδεστός στις 11:00 στο γήπεδο του ΑΟΞ , έναν αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται στην έβδομη θέση του πίνακα με 12 βαθμούς.

Εν συνεχεία το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σταυρούπολη στις 17/12 και ακολουθούν τα τελευταία δύο για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με Σήμαντρα στις 14/01/2024 (εκτός)και 21/01 (εντός) με την Ασπίδα Β .

Μέσα σε όλα αυτά θα αναμένει την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης για την κλήρωση των ημιτελικών.

Το σημαντικότερο είναι πώς για μια ακόμα φορά, σε μια ακόμα έδρα, ο κόσμος βοήθησε την ομάδα μας. Γήπεδα όχι συνηθισμένα για τους φιλάθλους μας, χωρίς κερκίδα, με όχι την καλύτερη οπτική επαφή με τον αγωνιστικό χώρο πάντα σε σχέση με τα όσα είχαμε συνηθίσει σε επαγγελματικό επίπεδο. Η αγάπη όμως για την ομάδα υπερβαίνει αυτές τις δυσκολίες και ενωμένοι όλοι μαζί προχωρούμε για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την επιστροφή μας στις μεγάλες κατηγορίες. Την επιστροφή του ΑΟΞ εκεί που του αρμόζει.

Για την ιστορία η ενδεκάδα του συλλόγου μας απαρτιζόταν από τους Αραμπατζή κάτω από τα γκολποστ, Ανηπαρόπουλο και Κιαχίδη στα άκρα της άμυνας, Κιουρτ και Καρακάσης Βαγγέλης, στα χαφ ο Φλώρος, μπροστά του οι Καρακάσης και Σπυριδωνίδης, Αποστολίδης και Λαζαρίδης στα εξτρέμ με τον Μελισσόπουλο φορ.

Αλλαγή μπήκανε οι Μοσχίδης, Κρυστάλλης, Μαλαδένης Βαγγέλης, Κουτσομιχάλης και ο Μιχάλης Μαλαδένης.

H ομάδα μας ευχαριστεί τον Απόλλωνα Πολυσίτου για την φιλοξενία και ευχόμαστε ότι καλύτερο, με υγεία, στην συνέχεια του θεσμού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button