Αγώνας Σπόρ

Νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά

Νίκη-πρόκριση για την ομάδα μας που επικράτησε με σκορ 7-2 απέναντι στον Ατρόμητο Χρύσας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης. Με αυτήν την νίκη η ομάδα μας προκρίνεται στα ημιτελικά του θεσμού και περιμένει τον επόμενο αντίπαλο της. Σε ένα παιχνίδι που η αλήθεια είναι πώς στο πρώτο μέρος “ζορίστηκε” απέναντι στον Ατρόμητο αλλά στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας ανέβασε στροφές, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και “καθάρισε” την αναμέτρηση.

Για τον ΑΟΞ τερματοφύλακας ο Αραμπατζής, στα άκρα της άμυνας οι Ανηπαρόπουλος και Κιαχίδης , σέντερ-μπακ οι Καρακάσης Βαγγέλης και Κιουρτ, στον άξονα ο Φλώρος που είχε μπροστά του τους Βαγγέλη Μαλαδένη και Κουτσομιχάλη, εξτρέμ οι Λαζαρίδης και Μιχάλης Μαλαδένης , με σέντερ-φορ τον Μελισσόπουλο.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 7′ μεγαλη ευκαιρία για τον ΑΟΞ, Μελισσόπουλος την εκτέλεση, αφήνουν από κάτω τους Μιχάλης και Βαγγέλης Μαλαδένης, προβολή από κοντά του Λαζαρίδη μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Χρύσας. Στο 12′ τεράστια ευκαιρία, σέντρα Κιαχίδη, πλασέ του Μελισσόπουλου, δοκάρι και άουτ. Στο 13′ η Χρύσα απαντάει με ένα σουτ του Βαγγέλη Γούλα, βγάζει ο Αραμπατζής και ακολούθως μπλοκάρει. Στο 14′ ο Λαζαρίδης παράλληλη σέντρα , κανείς στην μπάλα, τρίτη μεγάλη φάση.

Στο 25′ ο Βαγγέλης Μαλαδένης παίρνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή ύστερα από σέντρα του Ανηπαρόπουλου, άουτ η μπάλα. Στο 27′ ο Αλεξούδης σουτάρει και μπλοκάρει ο Αραμπατζής. Στο 36′ κίτρινη κάρτα στον Αλεξούδη της Χρύσας.

Στο 41′ από λάθος απομάκρυνση στην άμυνα του ΑΟΞ ο Χατζηβασιλείου κάνει το 0-1 για την Χρύσα.

Στο 42′ σε “κόντρα” ο Δημήτρης Καλαϊτζής της Χρύσας σουτάρει και βγάζει σε κόρνερ ο Αραμπατζής.

Στο 44′ ήρθε η απάντηση από τον ΑΟΞ. Ο Ανηπαρόπουλος υπέροχη σέντρα,μονοκόμματο σουτ από κοντά από τον Λαζαρίδη και 1-1 ισοφαρίζει η ομάδα του Χρήστου Μαλαδένη.

Στο 45′ σουτ του Λαζαρίδη, άουτ.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 46′ Σπυριδωνίδης, Τάσος Καρακάσης και Αποστολίδης μέσα, έξω οι Μιχάλης Μαλαδένης, Κιουρτ και Βαγγέλης Μαλαδένης.

Στο 46′ ο Λαζαρίδης τετ-α-τετ πλασάρει ψηλοκρεμαστά με δυσκολία καθ’ότι πεσμένος, βγάζει σωτήρια ο Νέζο, τερματοφύλακας της Χρύσας. Στο 47′ σουτ του Σπυριδωνίδη, βγάζει ο Νέζο σε κόρνερ. Στο 55′ κίτρινη κάρτα στον Χρήστο Γούλα της Χρύσας.

Στο 56′ ο Λαζαρίδης κάνει παράλληλη, κανείς στην μπάλα όλοι έφυγαν πιο γρήγορα στην φάση, στην ακολουθία του γεγονότος ο Λαζαρίδης παίρνει μπάλα, πατάει περιοχή, πέναλτι δίνεται από τον Βασίλη Ουζουνίδη. Το εκτελεί ο Μελισσόπουλος στο 56′ και 2-1 ο ΑΟΞ ισοφαρίζει.

Στο 57′ Σπυριδωνίδης δίνει στον Κιαχίδη από αριστερά, συνεργασία με τον Αποστολίδη, ατομική αυτός προσπάθεια περνάει τους πάντες, παράλληλη πάσα στον Λαζαρίδη , σουτ αυτός και 3-1 ο ΑΟΞ.

Απάντηση στο 59′ και 3-2 για την Χρύσα, μειώνει, σουτ του Άλμπερτ από τα τριάντα μέτρα εξαιρετικό, σκοράρουν και μειώνουν.

Στο 62′ ο Λαζαρίδης παίρνει την μπάλα από κοντά , σουτάρει και βγάζει ο Νέζο σε κόρνερ. Στο 64′ κίτρινη στον Ανηπαρόπουλο.

Στο 68′ Λαζαρίδης ασίστ, Σπυριδωνίδης από κοντά εξαιρετικό τελείωμα , ωραία συνεργασία και 4-2 ο ΑΟΞ.

Διαμαρτυρίες στο 65′ και στο 70′ για τον ΑΟΞ, δεύτερη κίτρινη κάρτα δεν δίνεται σε παίκτη της Χρύσας.

Στο 70′ ο Κιαχίδης εκτέλεση φάουλ εξαιρετική για τον ΑΟΞ και 5-2 η ομάδα μας , στο “παραθυράκι” του κορυφαίου της Χρύσας , Νέζο που έβγαλε αρκετές φάσεις για τους συντοπίτες μας.

Ωραία εκτέλεση φάουλ στο 80′ του Κιαχίδη, βγάζει ο Νέζο πλάγια.

Στο 85′ εκτέλεση Κιαχίδη, προβολή του Καρακάση Βαγγέλη και 6-2. Στο 90′ Κιαχίδης εκτέλεση ξανά, ο Κουτσομιχάλης το 7-2 για την ομάδα μας.

Στο 90′ δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Χρήστο Γούλα και κόκκινη κάρτα, ενώ στην ίδια φάση έδειξε κίτρινη κάρτα στον Κιαχίδη

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ.Ουζουνίδης με βοηθούς τους κ.κ Κοτινούδη και Οτουζμπίρ. Στο 72′ Φλώρος και Λαζαρίδης έξω, μέσα οι Μαλαδένης Γιώργος και Δάγκας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button