Αγώνας Σπόρ

ΑΟΞ – Γοργόνα 5-0

Με σκορ 5-0 επικράτησε ο ΑΟΞ του Αετού Γοργόνας στο γήπεδο ΑΟΞ κεκλεισμένων των θυρών σε ένα παιχνίδι που ήταν επιθετικός μονόλογος για τον σύλλογο μας. Το ματς ήταν στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής, ο ΑΟΞ έχει το 5/5 στο πρωτάθλημα έχοντας πραγματοποιήσει το ρεπό του , με τέσσερις νίκες εντός έδρας και μια εκτός. Επόμενο παιχνίδι την επόμενη Κυριακή εκτός έδρας απέναντι στον Εχίνο SPORT.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΞ

Σε σχήμα 4-1-2-3 με τερματοφύλακα τον Αραμπατζή , στόπερ τους Μοσχίδη και Βαγγέλη Καρακάση, στα άκρα της άμυνας οι Ανηπαρόπουλος και Κιαχίδης, εξάρι ο Φλώρος και μπροστά του οι Βαγγέλης Μαλαδένης και Κουτσομιχάλης, στα εξτρέμ οι Μιχάλης Μαλαδένης και Αποστολίδης με σέντερ-φορ τον Μελισσόπουλο.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 1′ ο Μελισσόπουλος με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον τερματοφύλακα Αρναούτ σε επέμβαση. Στο 2′ το κόρνερ του Κιαχίδη , σουτάρει ο Μελισσόπουλος από κοντά , μπλοκάρει ο γκολκίπερ. Στο 8′ σε σέντρα του Μιχάλη Μαλαδένη, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από τον αμυντικό της Γοργόνας Μπατζάκ που “κρεμάει” τον τερματοφύλακα, 1-0 για τον ΑΟΞ. Στο 16′ ο Αποστολίδης πήρε ωραία 40αρα από τον Μελισσόπουλο , τριπλάρει τον αμυντικό και σουτάρει, βγάζει ο τερματοφύλακας. Σέντρα του Ανηπαρόπουλου στο 17′, κεφαλιά του Μελισσόπουλου άουτ.

Στο 30′ ο Βαγγέλης Μαλαδένης παίρνει την μπάλα από δεξιά , πατάει περιοχή, προβολή και πέναλτι , στα πόδια του μεσοεπιθετικού. Εκτελεί ο Μελισσόπουλος και βγάζει ο τερματοφύλακας σωτήρια. Κόρνερ του Κιαχίδη στο 31′, κεφαλιά Μοσχίδη, άουτ. Στο 35′ από κοντά ο Βαγγέλης Μαλαδένης τριπλάρει τον αμυντικό και σουτάρει, μπλοκάρει ο Αρναούτ. Στο 38′ ο Ανηπαρόπουλος βγάζει στον Μιχάλη Μαλαδένη που βγαινει ματ με την εστία, πλασάρει ψηλοκρεμαστά…και λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 41′ υπέροχη σέντρα του Ανηπαρόπουλου, κεφαλιά του Μελισσόπουλου και 2-0 ο ΑΟΞ. Στο 44′ ο Φλώρος βγάζει τον Βαγγέλη Μαλαδένη τετ-α-τετ, πλασάρει αυτός και βγάζει ο Αρναούτ σωτήρια για ακόμα μια φορά.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 46′ εντός οι Καρακάσης Τάσος και Σπυριδωνίδης, έξω οι Μιχάλης Μαλαδένης και Φλώρος.

Στο 46′ κόρνερ του Κιαχίδη, δοκάρι η μπάλα και άουτ εν συνεχεία. Στο 50′ σέντρα του Κιαχίδη και κεφαλιά του Αποστολίδη, βγάζει ο Αρναούτ. Στο 52΄ο Μοσχίδης στρώνει για τον Μελισσόπουλο, σουτάρει αυτός και σκοράρει, 3-0 ο ΑΟΞ.

Απίστευτη φάση στο 53′ , Αποστολίδης και Βαγγέλης Μαλαδένης παίζουν το ένα-δυο , σουτάρει ο τελευταίος δοκάρι και μάλιστα διπλό. Στο 59′ σε μια ανύποπτη φάση από μια σέντρα μπερδεύονται τερματοφύλακας και στόπερ της Γοργόνας , η μπάλα στα δίχτυα, 4-0 για τον ΑΟΞ.

Στο 65′ μέσα Παπάς και Κρυστάλλης μέσα, έξω οι Κουτσομιχάλης και Βαγγέλης Καρακάσης.

Βαγγέλης Μαλαδένης έξω, μέσα ο Δάγκας στο 70′.

Στο 71′ ο Δάγκας σουτάρει και κόρνερ. Στο 75′ Ανηπαρόπουλος σπάει για τον Μελισσόπουλο, σουτάρει αυτός αλλά η μπάλα χτυπάει πάνω στον Δάγκα ενώ πήγαινε μέσα σε μια…απίστευτη φάση, βγάζουν εν συνεχεία οι αμυντικοί.

Στο 80′ ο Μελισσόπουλος κάθετη, πατάει περιοχή ο Σπυριδωνίδης πλασάρει και κάνει το 5-0.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button