Δημοτικές Εκλογές

Η Ξάνθη νίκησε

Στράτος Κοντός, νέος δήμαρχος: “ Ολοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι να φθάσουμε την Ξάνθη μας εκεί που της αξίζει

Η Ξάνθη γύρισε σελίδα. Το μήνυμα της κάλπης την πρώτη Κυριακή για αλλαγή στο δήμο Ξάνθης έγινε πραγματικότητα. Νέος Δήμαρχος ο Στράτος Κοντός στο β’ γύρο των εκλογών  με 55,53% και 11.694 ψήφους. Ο Μανώλης Τσέπελης έλαβε 44,47% και 9.365 ψήφους. 

“Η Ξάνθη νίκησε. Ζήτησε αλλαγή και όλοι μαζί τη φέραμε. Σήμερα ο λαός της Ξάνθης μίλησε και μας έδωσε ισχυρή εντολή  για ν’ αλλάξουμε σελίδα. Μας έδωσε την ευθύνη ν’ αλλάξουμε τον τόπο μας” δήλωσε συγκινημένος ο νέος δήμαρχος  στην αρχή της ομιλίας του το βράδυ της Κυριακής στο εκλογικό του κέντρο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσματων.

“Από αύριο ξεκινάμε όλοι μαζί τον κοινό μας αγώνα για την Ξάνθη που μας αξίζει. Από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε  την πορεία μας αποφασίσαμε με εφόδιο τις ηθικές μας αξίες και μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας για τον τόπο να συσπειρώσουμε γύρω μας τις υγιείς δυνάμεις του δήμου μας. Και ενωμένοι να κάνουμε ότι απαιτείται  ώστε όσα σήμερα μας πληγώνουν να αποτελέσουν  μία κακή ανάμνηση και τα καταφέραμε, όλοι μαζί. Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για τον τόπο μας αλλά και μια ημέρα ευθύνης για όλους μας. Είναι ημέρα που οι πολίτες της Ξάνθης είπαν  ένα δυναμικό ΝΑΙ στην ανάπτυξη, στην πρόοδο, την εξωστρέφεια, την ενότητα και τη συνεργασία. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσυνη τους και δεσμεύομαι ότι όλοι μαζί θα εργαστούμε ενωμένοι, σκληρά ώστε η επόμενη πενταετία να αποτελέσει την αρχή για το νέο μέλλον που αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να δημιουργήσουμε. Ένα μέλλον στο οποιο οι δημότες θα είναι πρωταγωνιστές και η Ξάνθη θα είναι επιτέλους νικήτρια. Ευχαριστώ θερμά τους υπόλοιπους συνδυασμούς οι οποίοι και μετά το τέλος της πρώτης Κυριακής των εκλογών δήλωσαν  την υποστήριξη τους στην ανάγκη να αλλάξει ο δήμος μας σελίδα. Είναι η πρώτη φορά που όλες οι  υγιείς δυνάμεις του τόπου μας ενώθηκαν για να φέρουν τη μεγάλη αλλαγή που όλοι μαζί χρειαζόμαστε.

Σε αυτήν την αναμέτρηση  δεν υπάρχουν νικητες και ηττημένοι.Νικητής είναι μόνο ο λαός της Ξάνθης που ζήτησε ξεκάθαρα τη μεγάλη αλλαγή. Από αύριο σηκώνουμε μανίκια και ξεκινάμε τη δουλειά. Ούτε μια ημέρα να παει χαμένη. Ολοι μαζί ενωμενοι και αποφασισμένοι να φθάσουμε την Ξάνθη μας εκεί που της αξίζει.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button