Αγώνας Σπόρ

Φιλικό με Κεντητή

Εβδομάδα εκλογών στην χώρα μας και κατά συνέπεια για δεύτερη σερί εβδομάδα δεν θα διεξαχθεί επίσημη αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Και αν το περασμένο Σαββατοκύριακο δόθηκε η ευκαιρία στην ΕΠΣ να διοργανώσει αγώνες Κυπέλλου δίνοντας την δυνατότητα στον κόσμο να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας, το προσεχές διήμερο με εξαίρεση την Γ’ Εθνική τοπικοί αγώνες δεν θα διεξαχθούν .

Αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι το συγκρότημα του Χρήστου Μαλαδένη να αναζητήσει αντίπαλο ώστε να προπονηθεί η ομάδα σε συνθήκες αγώνα και αυτός θα είναι σήμερα Παρασκευή 13/10 στις 17:00 στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων η Κεντητή.

Ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣ Ξάνθης , στον δεύτερο όμιλο. Μετράει μια νίκη με Ηρακλή Ζυγού Β (4-0) και μια ήττα από το Κατράμιο (2-0).

Στο “στρατόπεδο” της ομάδας υπάρχει ικανοποίηση από την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ενώ αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα από την πρώτη εικόνα του Μελισσόπουλου ( που είχε συμμετοχή και στα τέσσερα τέρματα (δύο γκολ και δυο ασίστ). Παράλληλα θετική εικόνα είχε και η έτερη μεταγραφή της ομάδας μας , Κώστας Κουτσομιχάλης ο οποίος αγωνίστηκε μπροστά από τα στόπερ ως αμυντικός μέσος δίνοντας άλλη μια σημαντική εμπειρική λύση στον προπονητή Χρήστο Μαλαδένη .

Επόμενη επίσημη αναμέτρηση για την ομάδα μας στις 22/10, ημέρα Κυριακή στις 11:00 με τον ΑΟ Βιστωνίδας στο γήπεδο ΑΟΞ για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button