Άρθρα

Θέλουμε έναν δήμο όλων για όλους!

Tην Κυριακή αποφασίζουμε για το μέλλον της πόλης μας. Κρίσιμες είναι αυτές οι δημοτικές εκλογές για το  Δήμο Ξάνθης

Η ψήφος μπορεί να είναι στιγμιαία αλλά τα αποτελέσματά της θα τα βιώνουμε –θετικά ή αρνητικά- για τα επόμενα 5  χρόνια. Τι Δήμαρχο θέλουμε;

–Θέλουμε Δήμαρχο  να έχει όραμα για την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των Δημοτών

-–Θέλουμε Δήμαρχο τίμιο, ηθικό και εργατικό. Με κοινωνικές ευαισθησίες που να προγραμματίζει, να οργανώνει και να υλοποιεί. Με σαφή προσανατολισμό σε αναπτυξιακά έργα και πρωτοβουλίες. Να διαχειρίζεται καταστάσεις με αμεσότητα και αποφασιστικότητα.

– Να παίρνει γενναίες αποφάσεις, να διεκδικεί και στην ανάγκη να συγκρούεται με την κεντρική εξουσία, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα προς όφελός μας.

-Να πιέζει και να απαιτεί επίμονα να λύνονται τα προβλήματα της πόλης μας και να μην αρκείται στην όποια εύκολη αρνητική απάντηση από όπου και αν προέρχεται.

–Θέλουμε Δήμαρχο με προσωπικότητα που θα εμπνέει σεβασμό. Να μας κοιτά στα μάτια όταν μας μιλά και να μας σφίγγει το χέρι με αγάπη ψυχής και πραγματικό ενδιαφέρον.

–Να μη σέρνεται από τις συντεχνίες και τα οργανωμένα παντός είδους συμφέροντα.

-Θέλουμε Δήμαρχο να μας αντιμετωπίζει όλους και όλες ισάξια! Δεν θέλουμε έναν Δήμο για λιγους με κλειστές πόρτες και αδιαφανείς διαδικασίες απ’ ευθείας αναθέσεων

-Θέλουμε ο Δήμος να μετατραπεί σε σημείο αναφοράς για όλη την περιφέρεια. Αξίζει η Ξάνθη μας ένα καλύτερο μέλλον.

-Θέλουμε μια Ξάνθη ανοιχτή και δημιουργική που να δίνει ίσες ευκαιρίες για όλους, που να σέβεται τους πολίτες, θελουμε έναν ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ στις ΚΑΛΠΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button