Αγώνας Σπόρ

Εχασε στο φιλικό ο ΑΟΞ

Την πρώτη του ήττα – έστω και σε φιλικό παιχνίδι – υπέστη ο ΑΟΞ που ηττήθηκε με σκορ 1-2 από την ομάδα του Πόντου Θρυλορίου στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Le Chalet.

Ο σύλλογος παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες όπως αυτές των Φικρή Ιντζέ (άρρωστος) και των τραυματιών Χαριτίδη, Μιχάλη Μαλαδένη , Σπυριδωνίδη. Επίσης απουσίαζε ο Μπουρλόγλου που περισσότερο προφυλάχθηκε και ο Πουτακίδης για προσωπικούς λόγους.

Εκτός του Χαριτίδη που από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει το τρέξιμο, όλοι οι υπόλοιποι υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον ΑΟ Μύκης στο Κύπελλο.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΞ

Ο Χρήστος Μαλαδένης παρέταξε την ομάδα σε σχήμα 4-3-3 και τερματοφύλακα τον Αραμπατζή, στα στόπερ οι Κιουρτ και Μοσχίδης με μπακ τους Ανηπαρόπουλο δεξιά και Βαγγέλη Καρακάση αριστερά. Στον άξονα ο Φλώρος έχοντας μπροστά του τους Κιαχίδη και Καρακάση Τάσο, στα εξτρέμ ο Αποστολίδης με τον Λαζαρίδη και σέντερ-φορ ο Βαγγέλης Μαλαδένης.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαν οι Ραφαήλ Μαλαδένης, Κρυστάλλης, Παπάς , Δάγκας, Moσχόπουλος.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Η ομάδα προηγήθηκε 1-0 με τον Τάσο Καρακάση στο 47′ που εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα και από κοντά με ψύχραιμο πλασέ “άνοιξε” το σκορ.

Στο 56′ σε μια φάση που η μπάλα κόντραρε στον Ανηπαρόπουλο, η ομάδα των Ποντίων Θρυλορίου ισοφάρισε σε 1-1 ενώ λίγο αργότερα, στο 60′ πραγματοποιήθηκε το 1-2 με σουτ για την ομάδα της Ροδόπης, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό.

Καλή επιτυχία στην ομάδα του Πόντου Θρυλορίου στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button