Δημοτικές Εκλογές

Η ΞΑΝΘΗ ΑΛΛΙΩΣ: “Επιτακτική ανάγκη η Ξάνθη να γυρίσει σελίδα”

Με ένα ηχηρό μήνυμα από τους συμπολίτες μας για την ανάγκη δημιουργίας της Ξάνθης που ονειρευόμαστε, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας, το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη, επί της οδού Γ. Σταύρου 7-15.

Πλήθος κόσμου μας τίμησε με την παρουσία του, σε μία εκδήλωση που απέδειξε αυτό που συναντάμε κάθε μέρα στους οικισμούς και τις γειτονιές του Δήμου μας,την επιτακτική ανάγκη η Ξάνθη να γυρίσει σελίδα.Οι πολίτες είναι έτοιμοι να δώσουνμια ισχυρή εντολή στο συνδυασμό μας για μια διοίκηση ευθύνης και αποφασιστικότητας, ικανή να παρέχει στον τόπο τις λύσεις που χρειάζεται.

«Η Ξάνθη Αλλιώς» είναι πολλά περισσότερα από ένας αυτοδιοικητικός συνδυασμός. Είναι η φωνή της ελπίδας στον στόχο για ένα καλύτερο αύριο και η δέσμευση για σκληρή εργασία με σκοπό να γίνουν πράξη όσα πραγματικά έχουμε ανάγκη.

Σας ευχαριστούμε θερμά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το Εκλογικό Κέντρο μας για να συνεργαστούμε για το κοινό μας μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2541102472 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.xanthiallios.gr.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button