Αγώνας Σπόρ

Η διοίκηση του ΑΟΞ συγχαίρει τον Εθνικό Κιμμερίων και ευχαριστεί τους φιλάθλους

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης αισθάνεται την υποχρέωση να δώσει συγχαρητήρια στον Εθνικό Κιμμερίων για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξε στην σημερινή αναμέτρηση κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με υπερβολική ζέστη και παράλληλα να ευχηθεί καλή επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος .

Επίσης να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας για το πάθος τους που αποτελεί οδηγό στην προσπάθεια μας. Αντιλαμβανόμαστε πως ο κόσμος έχει μεγάλη διάθεση να βρεθεί κοντά στους αθλητές μας και να υποστηρίξει με θέρμη – όπως πάντα πράττει – τον αγώνα τους. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί η μελέτη και εγκατάσταση συστήματος Πυρασφάλειας και το γήπεδο μας θα είναι εκ νέου ασφαλές για να φιλοξενήσει την φωνή τους.

Η επανεκκίνηση με την επίσημη αγωνιστική δράση είναι πλέον γεγονός. Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι μετά από είκοσι ολόκληρα έτη εντός έδρας , στο ιστορικό μας γήπεδο, στο σπίτι μας. Ο ΑΟΞ είναι εδώ και θα προχωρήσει όπως επιβάλλει η ίδια του η ιστορία, ο ίδιος του ο φίλαθλος κόσμος που τον κράτησε στα δύσκολα.

Με εκτίμηση,

Η διοίκηση του ΑΟΞ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button