Τοπικά νέα

Διαμαρτυρίες Ξανθιωτών για την απουσία του δημάρχου Μανώλη Τσέπελη από τη συγκέντρωση για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου

Παράπονα και διαμαρτυρίες από τους δημότες Ξάνθης για την απουσία του δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη από τη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Ξάνθης το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.
Παρόντες ήταν οι βουλευτές Χουσεϊν Ζεϊμπεκ, Μπουρχαν Μπαραν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Σάββας Μελισσόπουλος, Στράτος Κοντός.
Καποια από τα σχόλια στα μέσα κοινωνικης δικτύωσης
“Να πραγματοποιείται συγκέντρωση-διαμαρτυρία στο κέντρο της πόλης για την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει το Γενικό Νοσοκομείο.
Να συμμετέχουν σύλλογοι, σωματεία, αθλητικές ομάδες από τη πόλη μας (και όχι μόνο) και αυτοί που ζητούσαν και ζητάνε την ψήφο μας για να μας εκπροσωπήσουν ενώ θα πρεπε να είναι μπροστά σε αυτή τη προσπάθεια, να είναι άφαντοι.
Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Δημάρχου Ξάνθης, του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, ενός εκ των βουλευτών Ξάνθης αλλά και της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.”
“Ο Δήμαρχος ακολουθεί τον λαό ή τις εντολές της κυβέρνησης; Στη Σητεία ο δήμαρχος ήταν μπροστάρης!”
“Αν ήταν καμιά Πέγκυ Ζήνα λεω πχ , όλοι θαταν μπροστά”
“Μπορείτε να τους τιμήσετε κ εσείς ανάλογα με την ψήφο σας. Απλό.”
“Αυτό πρέπει και εμείς να πράξουμε ανάλογα την Κυριακή 8 Οκτωβριου κοντα είναι. Δεν καταλαβαίνω αυτοί δεν ζουν σε αυτή την πόλη όταν αρρωστήσουν τι θα κάνουν? Μήπως νομίζουν ότι επειδή έχουν κάποια θέση θα έχουν άλλη αντιμετώπιση?”
“Η Δημοτική Αρχή έκανε αισθητή την ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ….. κρίμα γιατί ο Ξανθιωτης θέλει ηγέτη και όχι
φερέφωνα της εξουσίας.
Όταν εστηνε κρεβάτια εξαιτίας στο Αμοιριδειο,ή αγόραζε ασθενοφόρο,ή όταν χάριζε μηχανή παραγωγής οξυγόνου στο Νοσοκομείο μας, έπαιρνε άδεια από την Αθήνα….?
Και για να θυμηθούμε το 2019 έγινε Δήμαρχος ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ..”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button