Ελλάδα

ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για ανάθεση περισυλλογής νεκρών ζώων στις ΕΔ

Με ιδιαίτερη έκπληξη και απογοήτευση διαβάσαμε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Χ» (πρώην TWITTER) δημοσίευση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νικολάου Δένδια, σύμφωνα με την οποία οι Ένοπλες Δυνάμεις αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην περισυλλογή των νεκρών ζώων, τα οποία έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των πλημμυρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών.

Η ανικανότητα και ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού είναι πλέον εμφανής, η δε εκμετάλλευση του στρατιωτικού προσωπικού δεν έχει προηγούμενο! Η ατιμωρησία και το απυρόβλητο των αρμόδιων φορέων και υπηρεσιών δεν έχει επίσης προηγούμενο! Για ακόμη μια φορά, αντί να προσληφθεί το αναγκαίο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό στους δήμους που επλήγησαν με fast truck διαδικασία, «επιστρατεύονται» τα δωρεάν εργατικά χέρια των στρατιωτικών, που εδώ και μέρες μοχθούν να ανταπεξέλθουν σε δράσεις άλλων, αφήνοντας ακόμη και τα ίδια τα σπίτια τους που επίσης επλήγησαν στην τύχη της οικογένειάς τους!

Η υπομονή μας ξεχειλίζει! Καλούμε και τους λοιπούς συνδικαλιστικούς φορείς των Ενόπλων Δυνάμεων να διαμαρτυρηθούν εντόνως με κάθε μέσο και τρόπο για την εκμετάλλευση των στρατιωτικών!

Η παρούσα αποστέλλεται:

  • στα ΜΜΕ με την παράκληση για αναδημοσίευσή της,
  • στον κ. Πρωθυπουργό, για ενημέρωσή του και προς γνώση του για την αγανάκτηση των μελών μας,
  • στα πολιτικά κόμματα, στις/στους κ.κ. βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για ενημέρωσή τους,

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Βάιος Τσαπρούνης Γεώργιος Λύρατζης
Υπολοχαγός (ΥΠ-Π) ΕΜΘ Ανθυπολοχαγός (ΔΒ)

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button