Αγώνας Σπόρ

Φιλικό με ΑΠΟΞ και προσεχώς…Κύπελλο

Το τελευταίο φιλικό του ΑΟΞ ενόψει…επίσημης αγωνιστικής δράσης προγραμματίστηκε για αύριο στις 18:15 στο πρώτο βοηθητικό του Le Chalet.

Αντίπαλος ο ΑΠΟΞ , ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣ κατηγορία Ξάνθης. Η προετοιμασία επί της ουσίας με αυτό το παιχνίδι ολοκληρώνεται και από Δευτέρα η ομάδα μπαίνει σε εβδομάδα αγωνιστικής δράσης καθώς το Σάββατο στις 09/09 και ώρα 17:00 η ομάδα μας θα τεθεί αντιμέτωπη για την πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης με τον Φίλιππο Δροσερού.

Μέχρι την Δευτέρα όμως υπάρχει το προσεχές φιλικό με την ομάδα του ΑΠΟΞ με τον Χρήστο Μαλαδένη να ετοιμάζει το συγκρότημα με τις απουσίες των Μπουρλόγλου και Χαριτίδη που πραγματοποιούν ατομικό πρόγραμμα , με τις ελπίδες να είναι “ζεστές” για επιστροφή τους με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Καλείται ο φίλαθλος κόσμος στα Πηγάδια για την τελική μας πρόβα ενόψει Κυπέλλου, σε μια χρονιά που επιθυμούμε να αποτελέσει το προεόρτιο…για όσα θα ακολουθήσουν. Η ομάδα μας ξεκινάει από το “μηδέν”, σε ελάχιστο διάστημα έχουν ήδη γίνει τόσα όσα να δείξουμε στην τοπική μας κοινωνία ότι ο ΑΟΞ είναι εδώ και δυνατός για την επιστροφή του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button