Αγώνας Σπόρ

ΑΟΞ – Κεραυνός Λευκόπετρας 5-1

Τις καλές εμφανίσεις συνέχισε ο ΑΟΞ επικρατώντας του Κεραυνού Λευκόπετρας επικρατώντας με 5-1 . Ο αντίπαλος αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης και είναι η ομάδα από την οποία αποκτήσαμε τον αρχισκόρερ της προετοιμασίας Βασίλη Λαζαρίδη.

Ήταν η τέταρτη σερί επικράτηση στα φιλικά μετά από αυτές απέναντι στον Ατρόμητο Χρύσας εκτός έδρας (6-0), την Ελπίς Γενισέας (4-2) και την Αλιστράτη (2-0). Επαναλαμβάνουμε όμως πώς αυτήν την χρονική στιγμή μεγαλύτερη αξία έχει το γεγονός πώς η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και μοιάζει πλέον να “δένει” παρά το γεγονός πώς το υλικό είναι εξόχως καινούργιο και οι παίκτες δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Επόμενο φιλικό το Σάββατο με τον ΑΠΟΞ (Α’ ΕΠΣ) που θα είναι και η γενική πρόβα ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Φίλιππο Δροσερό που θα διεξαχθεί στο διήμερο 9-10 Σεπτέμβρη για την πρώτη φάση.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Για τον ΑΟΞ ο Χρήστος Μαλαδένης επέλεξε τερματοφύλακα τον Αραμπατζή και σε σχήμα 4-3-3 στόπερ οι Καρακάσης Βαγγέλης και Μοσχίδης, Ανηπαρόπουλος δεξιά και Κιαχίδης αριστερά στα μπακ, αμυντικά χαφ οι Καρακάσης Τάσος και Κατσαούνης, δεξί χαφ ο Αποστολίδης, αριστερό χαφ ο Λαζαρίδης, Βαγγέλης Μαλαδένης επιτελικός και φορ ο Μιχάλης Μαλαδένης.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 7′ νωρίς-νωρίς ( DEJA VU με τα προηγούμενα παιχνίδια) ο Αποστολίδης από δεξιά έσπασε την μπάλα μετά από πάσα του Λαζαρίδη, σουτ ο Βαγγέλης Μαλαδένης δοκάρι και σουτ στην επαναφορά ο Λαζαρίδης 1-0 για τον ΑΟΞ.

Στο 30′ το 2-0 ο Λαζαρίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας, πλάσαρε από μακριά και πέτυχε το δεύτερο ατομικό του τέρμα.

Στο 32′ ο Μιχάλης Μαλαδένης με την σειρά παίζοντας σήμερα ως φορ έκανε το 3-0 με σουτ.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Ο Κιαχίδης στο 47′ το φάουλ με την μπάλα να κοντράρει σε αντίπαλο παίκτη, 4-0 για τον ΑΟΞ.

Στο 48′ ήρθε η σειρά του Αραμπατζή να μπει στο παιχνίδι. Πέναλτι κερδίζει η Λευκόπετρα, το εκτελεί αντίπαλος ποδοσφαιριστής, αποκρούει ο τερματοφύλακας της ομάδας μας με την βοήθεια του δοκαριού.

Στο 53′ ο Αϊκούτ με ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μείωσε για την Λευκόπετρα σε 4-1.

Στο 71′ ωραία προσωπική προσπάθεια του Μοσχόπουλου και πλασέ έξω από την περιοχή αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, 5-1 για τον ΑΟΞ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button