Αγώνας Σπόρ

Ατρόμητος Χρύσας – ΑΟΞ 0-6

Σε ένα όμορφο απόγευμα Κυριακής μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους, ο ΑΟΞ αγωνίστηκε απέναντι στον Ατρόμητο Χρύσας για το τρίτο φιλικό του παιχνίδι, έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣ.

Το τελικό αποτέλεσμα 0-6 για τον ΑΟΞ που χαροποίησε τον κόσμο του με το καλό ποδόσφαιρο. Τρία τέρματα ο Βασίλης Λαζαρίδης, δύο τέρματα ο Δημοσθένης Δάγκας, τελευταία προσθήκη του συλλόγου και ένα ο Κιαχίδης.

Το σημαντικό είναι πώς η ομάδα “δένει” και μοιάζει έτοιμη για την πρώτη φάση του Κυπέλλου στο διήμερο 9-10 Σεπτεμβρίου με τον Φίλιππο Δροσερού. Θα ακολουθήσουν άλλα δύο φιλικά πριν την πρώτη επίσημη αναμέτρηση που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΞ

Τερματοφύλακας ο Αραμπατζής, στα στόπερ οι Κιούρτ και Κατσαούνης, πλάγια άμυνας οι Ανηπαρόπουλος και Κιαχίδης, στον άξονα οι Φλώρος, Βαγγέλης Μαλαδένης και Καρακάσης, στα εξτρέμ οι Αποστολίδης και Λαζαρίδης με σέντερ-φορ τον Μιχάλη Μαλαδένη.

Αναπληρωματικοί για τον ΑΟΞ : Βαγγέλης Καρακάσης, Μοσχίδης, Κρυστάλλης, Σπυριδωνίδης, Ραφαήλ Μαλαδένης, Μοσχόπουλος , Παπάς, Δάγκας και δυο υπό δοκιμή αθλητές.

*Απουσίαζαν από την αποστολή οι τραυματίες Χαριτίδης και Μπουρλόγλου.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο πρώτο μέρος δυνατά μπήκε ο ΑΟΞ και μόλις στο 2′ ο Μιχάλης Μαλαδένης μπήκε από δεξιά, “έσπασε” για τον Λαζαρίδη και αυτός με σουτ “έγραψε” νωρίς-νωρίς το 0-1.

Μάλιστα μόλις στο 3′ ο Λαζαρίδης με σουτ θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα του αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Στο 15′ κόρνερ για τον ΑΟΞ και κεφαλιά στην μικρή περιοχή από τον Λαζαρίδη, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 26′ σέντρα του Κιαχίδη από τα αριστερά, ο Λαζαρίδης με προβολή έκανε το 0-2, πετυχαίνοντας το δεύτερο του τέρμα.

Στο 32′ εκτέλεση φάουλ ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, απέκρουσε ο Αραμπατζής πλάγια και σωστά.

Στο 36′ ο Κιαχίδης από αριστερά μπήκε περιοχή τετ-α-τετ και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο τελευταίος απέκρουσε και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 39′ τριπλή μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΑΟΞ, με τον Μιχάλη Μαλαδένη να βρίσκει με σουτ το δοκάρι ενώ τις κεφαλιές των Λαζαρίδη και Μιχάλη Μαλαδένη ο αντίπαλος τερματοφύλακας τις απέκρουσε εντυπωσιακά.

Φτάνοντας στο 45′ με τον Κιαχίδη μετά την φάση του 36′ να εξιλεώνεται και με ωραίο πλασέ να “γράφει” το 0-3 για τον ΑΟΞ κλείνοντας το πρώτο μέρος.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν κατά την διάρκεια του όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του ο Χρήστος Μαλαδένης.

Στο 65′ γυριστό του Λαζαρίδη, πάνω απο το δοκάρι.

Στο 74′ σέντρα του Σπυριδωνίδη , ωραίο σουτ του Λαζαρίδη, 0-4 και χατ-τρικ για τον Ξανθιώτη επιθετικό.

Στο 81′ ο Δάγκας σούταρε στο δοκάρι.

Στο 85′ 0-5 για τον ΑΟΞ, ο Δάγκας σούταρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 90′ με σουτ του Δάγκα το 0-6 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του νεαρού αθλητή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button