Αγώνας Σπόρ

Το πρώτο φιλικό του ΑΟΞ

Ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή η προετοιμασία του ΑΟΞ για την επιστροφή του συλλόγου στα πρωταθλήματα και συγκεκριμένα την Β! ΕΠΣ Ξάνθης.

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ και από Δευτέρα ο σύλλογος μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Le Chalet όπου και θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις και τα φιλικά του συλλόγου για το υπόλοιπο της περιόδου. Στις ίδιες εγκαταστάσεις που θα ξεκινήσουν προετοιμασία και οι υποδομές μας στις 28/8.

Σε αυτό το πρώτο πρόγραμμα μεγαλύτερη σημασία ο τεχνικός Χρήστος Μαλαδένης δίνει στην προσαρμογή των παικτών στον σύλλογο, την γνωριμία τους άλλωστε να μην ξεχνάμε πώς είναι ένα καινούργιο ρόστερ που θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα για να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Παράλληλα μπαίνουν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στην πορεία θα εισέλθουν και στο τακτικό κομμάτι.

Σε αυτά τα πλαίσια την ερχόμενη Παρασκευή στις 18:15 , στο πρώτο βοηθητικό του ξενοδοχείου Le Chalet , ο ΑΟΞ φιλοξενεί την Ελπίς Γενισέας, έναν σύλλογο που συμμετέχει στην Α! ΕΠΣ, είναι οργανωμένος και τα τελευταία χρόνια διατηρείται στις υψηλές βαθμολογικές θέσεις του πίνακα της κατηγορίας.

Καλούμε τον κόσμο να έρθει να χειροκροτήσει την ομάδα μας η οποία εντός της ημέρας θα ανακοινώσει και το υπόλοιπο πρόγραμμα των φιλικών το οποίο θα εμπλουτιστεί.

Εγγραφές και παραλαβές κάρτας μέλους και διαρκείας συνεχίζονται κανονικά στα γραφεία του ΑΟΞ ημέρες Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή και ώρα 18:00-21:00.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button