Αστυνομικά Νέα

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες το πρωί σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης,δύο διακινητές, εκ των οποίων ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός,οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύοδιαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθηςαστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμουτης Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι τονεντόπισαν να οδηγείΙ.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρειπαράνομα στην ενδοχώρα εννιά  μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση,στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον αλλοδαπόδιακινητή, διότιως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτουμετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις 4 μη νόμιμους μετανάστες.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 11-5-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαντα Τμήματα Συνοριακής ΦύλαξηςΙάσμουκαι Σουφλίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button