Πολιτική

Ο Δημοσθένης Γεωργιάδης Υποψήφιος Βουλευτής ΝΙΚΗΣ στην Ξάνθη

Αγαπητοί συντοπίτες,

Χριστός ανέστη!

Η πατρίδα μας βίωσε τα τελευταία χρόνια μια παρατεταμένη κρίση. Η κρίση χαρακτηρίστηκε ως οικονομική  αλλά οι βαθύτερες αιτίες  είναι πνευματικές αφού προηγήθηκε η κρίση του προσώπου, της ταυτότητος και των διαχρονικών αξιών του πολιτισμού  μας. Μέσα από αυτήν την πολύμορφη κρίση κατανοήσαμε όλοι μας τη θεμελιώδη σημασία της ενότητας των προσώπων μεταξύ όλων των Ελλήνων. Αντιληφθήκαμε ότι το Γένος μας δεν είναι δυνατόν να επιβιώσει χωρίς τις κύριες αξίες που συνθέτουν την ρωμαίικη ιδιοπροσωπία του: Πίστη, Ιστορία, Γλώσσα, Οικογένεια και Παράδοση. Στην κρίσιμη αυτή  καμπή της νεότερης Ιστορίας του Ελληνισμού, με θέληση ανάπτυξης κλίματος  ομοψυχίας  και πνεύματος συνεργασίας, με βλέμμα στραμμένο σε έναν αντικειμενικό σκοπό, σε έναν προορισμό που θ’ αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες, κρίνουμε ότι είναι αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε να ξαναβρούμε τους χαμένους οδοδείκτες μας.

Έχοντας ως όραμα:

  • Την αναδιοργάνωση του κράτους και της κοινωνίας μας σε σωστές βάσεις.
  • Τον πόθο για την ελευθερία και την ισοτιμία των ανθρώπων, για την ηθική τους καλλιέργεια με άξονα την αγάπη προς τον πλησίον, για μια κοινωνία δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και ευημερίας.
  • Την οικονομική ανάταση καθώς και την πολιτιστική και πνευματική αναγέννηση του λαού μας κυρίως μέσα από τον δικό μας πολιτισμό και τις διαχρονικές του αξίες.
  • Την δημιουργία μιας ευνομούμενης, σεβαστής και οργανωμένης χώρας, οι κάτοικοι της οποίας θα αισθάνονται  αξιοπρεπείς και περήφανοι για την πατρίδα τους.
  • Την στήριξη του θεσμού της οικογένειας και την προστασία της μητρότητας ως ύψιστο δείγμα πολιτισμού και σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
  • Τον κεντρικό σχεδιασμό και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, προσβάσιμων από όλους τους Έλληνες, ως ένα ζήτημα εθνικής συνοχής και κοινωνικής αλληλεγγύης.
  • Μια πατρίδα, που θα αγκαλιάζει τα παιδιά της και θα αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητές τους χωρίς να τα απογοητεύει και να τους δείχνει ως μονόδρομο την φυγή στο εξωτερικό.

Δηλώνω, με πολιτική υπευθυνότητα, με διάθεση αυτοπροσφοράς και ανιδιοτέλειας, ότι συντάσσομαι με την προσπάθεια του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ στην κοινή δράση για την αναβίωση του πολύπαθου έθνους μας.

Με εκτίμηση,

Δημοσθένης Γεωργιάδης

Υποψήφιος βουλευτής ΝΙΚΗΣ στην εκλογική περιφέρεια Ν. Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button