Πολιτική

Περιοδείες κλιμακίων της Ξάνθης του ΚΚΕ με επικεφαλής υποψήφιους βουλευτές

Περιοδείες σε εργασιακούς χώρους της Ξάνθης πραγματοποίησαν υποψήφιοι βουλευτές της Ξάνθης του ΚΚΕ τη Δευτέρα 24  και την Τρίτη 25 Απρίλη.

Τη Δευτέρα 24 Απρίλη στα  κλιμάκια  της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε ΒΙΠΕ και Ξάνθη βρέθηκε τη Δευτέρα κλιμάκιο της Κ.Ο. Ξάνθης αποτελούμενο από την υποψήφια βουλευτή Ξάνθης Βούλα Μαχαιρίδου και τον υποψήφιο δήμαρχο Ξάνθης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστα Βογιατζή.  Στις συναντήσεις με τους πυροσβέστες τόνισαν: «Σήμερα, μετά το τραγικό προδιαγεγραμμένο έγκλημα των Τεμπών και τις ευθύνες των κυβερνήσεων, ο λαός έχει βγάλει συμπεράσματα. Δεν ήταν η κακιά η ώρα. Ένοχοι είναι το κέρδος, το κράτος, αυτοί που κυβερνούν και κυβέρνησαν. Αυτό ισχύει και για τις μεγάλες αδικαιολόγητες καταστροφές από τις πυρκαγιές. Κάθε χρόνο οι προειδοποιήσεις του λαού, των πυροσβεστών, των Δασικών, του ΚΚΕ για τους κινδύνους για τις μεγάλες καταστροφές στο περιβάλλον, τις περιουσίες του λαού, και τις ανθρώπινες ζωές, εξαιτίας των πυρκαγιών, δεν παίρνονται υπόψη από όλες τις κυβερνήσεις. Το ζήσαμε στο Μάτι, στην Εύβοια, στην Αττική, στην Ηλεία σε όλη την Ελλάδα. Η ανύπαρκτη πρόληψη και το εξαντλημένο προσωπικό εγκυμονούν κινδύνους, όπως στα Τέμπη. Πριν από κάθε αντιπυρική περίοδο, διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις ισχυρίζονται πως είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τις πυρκαγιές, όμως κάθε χρόνο διαψεύδονται οικτρά από τις τεράστιες καταστροφές. Χρειάζεται λοιπόν άμεσα να παρθούν μέτρα προστασίας της ζωής και της περιουσίας του λαού και των δασών. Δεν είναι κόστος η πυροπροστασία, η ζωή του λαού έχει αξία. Στην κάλπη της 21ης Μάη η οργή να γίνει δύναμη αγώνα. Μόνο ο λαός σώζει τον λαό στον δρόμο της ανατροπής με δυνατό ΚΚΕ».

            Την Τρίτη 25 Απρίλη το πρωί κλιμάκιο της Κ.Ο. Ξάνθης με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Ξάνθης Βαγγέλη Βακιρτζή (Μπακέρο) ενημέρωσε τους εργαζόμενους της E VALUE για την ανάγκη αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές για να πολλαπλασιαστούν οι εστίες αντίστασης που θα χρειστούμε μετά τις εκλογές, για να πάρει ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά το “κανένας από τους δύο”. Το μεσημέρι κλιμάκιο της Κ.Ο. Ξάνθης με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Ξάνθης Βούλα Μαχαιρίδου επισκέφτηκε τις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ Ξάνθης. Στις συζητήσεις με τους υπαλλήλους της υπηρεσίας ανέδειξε την ανάγκη του δυναμώματος του ΚΚΕ στις πρώτες και τις δεύτερες κάλπες “Γιατί το ΚΚΕ δεσμεύεται μόνο από τα συμφέροντα του λαού και των εργαζομένων, δεν ξεπληρώνει γραμμάτια στην εγχώρια και διεθνή ελίτ. Μπροστά στη δεδομένα αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει, τη διαφορά υπέρ του λαού μπορεί να την κάνει μόνο ένα πιο δυνατό ΚΚΕ. Περισσότεροι βουλευτές του ΚΚΕ, σημαίνει περισσότερη δύναμη για να ακούγεται η φωνή και τα προβλήματα του λαού, περισσότεροι μαχητικοί “συμπαραστάτες” στον αγώνα για το δίκιο, παντού”.

Το πρόγραμμα περιοδειών της Κ.Ο. Ξάνθης αύριο Τετάρτη 26 Απρίλη  έχει ως εξής:

 -το πρωί στο παζάρι της Γενισέας με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Ξάνθης Βούλα Μαχαιρίδου

– το απόγευμα στη συνοικία Πούρναλικ με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Ξάνθης Μαξούμ Μπιργκιούλ

 -το απόγευμα στα χωριά Τοξότες και Γαλάνη με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Ξάνθης Μπάμπη Φωτιάδη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button