Εκδηλώσεις

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ

Σας καλούμε στην τελευταία αιμοδοσία του μηνός Μαρτίου και στην τριακοστή (30η) από την αρχή του έτους.

Απογευματινή αιμοδοσία την Τετάρτη 29 Μαρτίου από τις 16:00 έως τις 20:30 στον Πετεινό στην αίθουσα της εκκλησίας.

Προσφέρουμε το αίμα μας λοιπόν για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.

Σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Επιστρέφουμε μετά από πολλά έτη στο δημοτικό διαμέρισμα Πετεινού του Δήμου Αβδήρων προσπαθώντας να επαναιδρύσουμε την ομάδα των εθελοντών αιμοδοτών της περιοχής με την συμπαράσταση τόσο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετεινού όσο και του Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου ΑΡΗΣ Πετεινού και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πετεινού.

Απευθυνόμαστε λοιπόν όχι μόνο στους εθελοντές αιμοδότες του Πετεινού αλλά και της Διομήδειας, του Μαγικού, του Αυξεντίου και του Παλαιού Κατραμίου όπως και σε οποιονδήποτε εθελοντή ή υποψήφιο εθελοντή αιμοδότη επιθυμεί να ενώσει μαζί μας και τις δικές του προσπάθειες.

Τονίζουμε όπως κάθε φορά ότι είναι ευκαιρία που μπορεί και βγαίνουν τα κινητά συνεργεία αιμοδοσίας στις διάφορες περιοχές της περιφέρειά μας, και έτσι γλυτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήμα από το να μετακινηθούμε αντίστοιχα στο Νοσοκομείο μας, εφόσον δεν μας βολεύει, ιδίως τώρα με την ενεργειακή κρίση και την μεγάλη άνοδο και τις ανατιμήσεις όλων των ειδών διαβίωσης.

Ερχόμαστε να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγάπης

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button