Αγώνας Σπόρ

Κυριακή ο ΑΟΞ με Άρη Πετεινού Β

Την ερχόμενη Κυριακή στις 11:00 και σε ζωντανή μετάδοση από το Lega Tv στο youtube ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής φιλοξενεί τον Άρη Πετεινού Β. Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας πώς εξαιτίας των εργασιών στην Πυρασφάλεια και αυτή η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η ομάδα μας έχοντας το 2/2 μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα με νίκες απέναντι σε Εθνικό Κιμμερίων (7-1) και ΑΟ Βιστωνίδα Β (6-0) , συνεχίζει την δράση της και θέλει το 3/3 έχοντας πραγματοποιήσει το ρεπό της στο πρωτάθλημα και μπαίνοντας πλέον σε ροή συνεχόμενων αγώνων.

O αντίπαλος είναι μια ομάδα που έχει πραγματοποιήσει ως τώρα το απόλυτο των νικών και οι νεαροί αθλητές του αφήνουν καλές εντυπώσεις στο πρωτάθλημα.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Τερματοφύλακες : Αραμπατζής – Σιάκκας

Μπακ : Ανηπαρόπουλος, Κιαχίδης

Στόπερ : Μοσχίδης , Κιουρτ, Καρακάσης Βαγγέλης, Παππάς

Αμυντικοί-Κεντρικοί Μέσοι : Κρυστάλλης, Κουτσομιχάλης, Φικρή , Καρακάσης Τάσος, Μοσχόπουλος

Εξτρέμ : Λαζαρίδης, Αποστολίδης, Ραφαήλ Μαλαδένης, Μιχάλης Μαλαδένης

Φόρ : Μελισσόπουλος , Δάγκας

Εκτός αποστολής τέθηκαν για διαφορετικούς λόγους οι : Χατζηγιαννάκης (τερματοφύλακας), Φλώρος (αμυντικός μέσος), Βαγγέλης Μαλαδένης (Επιτελικός), Χαριτίδης (εξτρέμ), Βαφειάδης (στόπερ), Γιώργος Μαλαδένης (στόπερ) και Φερεντίνος (αριστερό μπακ).

Η ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ

Το προσεχές Σάββατο δεν ξεχνάμε πώς γυρίζουμε τα ρολόγια μας πίσω μια ώρα. Στις 04:00 π.μ επιστρέφουμε τους δείκτες στις 03:00 π.μ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Την αναμέτρηση θα “σφυρίξουν” οι κυρίες Γλυκερία Καραλευθέρη, Ολυμπία Κρυσταλλίδου και Ασικίδου Ευαγγελία επόπτριες. Πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας υπάρχει διαιτητική τριάδα αποτελούμενη από γυναίκες.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΑΝΘΗΣ

Η ομάδα μας στην φάση των προημιτελικών κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Χρύσας εντός έδρας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί είτε στις 22/11 είτε στις 29/11 και είναι νοκ-άουτ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button