Περιφέρεια

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θράκη

Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Θράκη.
📍Οι προεκλογικές κορώνες και οι υποσχέσεις του ΠΘ δεν μπορούν να κρύψουν την ακρίβεια, την ανεργία, τη φτωχοποίηση, την ανασφάλεια που νιώθουν οι πολίτες από τις βίαιες αντιλαϊκές πολιτικές της ΝΔ. Μια διαρκής επίθεση στα συμφέροντα των πολιτών σε όφελος λίγων, οικονομικά ισχυρών.
📍 Δεν μπορούν να κρύψουν τη συρρίκνωση, την αδιαφορία, τις επιπτώσεις που βιώνουν οι Θρακιώτες.
📍Συνεχίζει να οικειοποιείται σημαντικά έργα, που δρομολογήθηκαν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον αγωγό IGB, την ανέγερση του νέου νοσοκομείου Κομοτηνής, τη σιδηροδρομική και οδική σύνδεση…
📍Επανέλαβε για πολλοστή φορά την υπόσχεση λειτουργίας Τμήματος Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο, ενώ εδώ και 2 χρόνια δεν έχει θεσμοθετηθεί. Υποσχέθηκε την αναβάθμιση του ΔΠΘ, ενώ οι πολιτικές Κεραμέως, όπως η υποχρηματοδότηση, η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, στέρησε μεγάλο αριθμό φοιτητών και πλήττουν τη λειτουργία των Πανεπιστημίων. Εξήγγειλε αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας και του αγροτικού τομέα, ενώ στην πράξη εφαρμόζει πολιτικές υποβάθμισης.
📍Οι επικοινωνιακές και προεκλογικές υποσχέσεις δεν πείθουν πλέον κανέναν πολίτη της Ξάνθης και της Θράκης. Η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται!
Η φωτογραφία του είναι χαρακτηριστική.
ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button