Αστυνομικά Νέα

16.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 30 κιλά λαθραίου καπνού κατασχέθηκαν στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία

Συνελήφθησαν χθες (6-12-2022) το βράδυ, σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Αναλυτικότερα, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα σχετικά με τη δραστηριοποίηση των δραστών στην παράνομη διακίνηση καπνικών προϊόντων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να οδηγούν ένα Ι.Χ.Ε. και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό των οποίων βρέθηκαν συνολικά 16.500 πακέτα τσιγάρων και 600 νάιλον συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 30 κιλών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και καπνού, καθώς επίσης και τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button