Επιστροφή και αποθεραπεία

Επέστρεψε στην βάση της η SKODA ΞΑΝΘΗ μετά το νέο εκτός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα. Με το 0-1 επί του Αστέρα στην Τρίπολη η ξανθιώτικη ομάδα ισοφάρισε το ρεκόρ της στην μεγάλη κατηγορία που είχε σημειωθεί τη σαιζόν 1998-99. Τότε είχε κερδίσει κατά σειρά την Προοδευτική, τον Εθνικό Αστέρα και τον Ιωνικό ενώ μέχρι τη λήξη του πρωτάθληματος είχε πάρει άλλα δύο “διπλά” επί του Άρη και επί του Πανιωνίου.

Επέστρεψε στην βάση της η SKODA ΞΑΝΘΗ μετά το νέο εκτός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα. Με το 0-1 επί του Αστέρα στην Τρίπολη η ξανθιώτικη ομάδα ισοφάρισε το ρεκόρ της στην μεγάλη κατηγορία που είχε σημειωθεί τη σαιζόν 1998-99. Τότε είχε κερδίσει κατά σειρά την Προοδευτική, τον Εθνικό Αστέρα και τον Ιωνικό ενώ μέχρι τη λήξη του πρωτάθληματος είχε πάρει άλλα δύο “διπλά” επί του Άρη και επί του Πανιωνίου. Φέτος και μέχρι τώρα, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει σημειώσει πέντε διαδοχικές επιτυχίες μακριά από το γήπεδό της, αυτές επί των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Λεβαδειακού, Πανθρακικού και Αστέρα κάτι που φυσικά έχει και βαθμολογικά ωφέλη μιας και η SKODA ΞΑΝΘΗ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 38 πόντους.

Αναφορικά με το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ μ’ αυτούς που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να ακολουθούν ασκήσεις αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παΐτο μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο χθεσινό παιχνίδι. Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν υπολογίζεται ο Θόδωρος Βασιλακάκης που θα εκτίσει την 2η και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του λόγω καρτών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button