Τα τελευταία νέα της ομάδας μας

Μπορεί τα περισσότερα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να απολαμβάνουν μέρες ξεκούρασης και ηρεμίας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στην SKODA ΞΑΝΘΗ δεν προετοιμάζονται για την νέα σαιζόν που πρόκειται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Μπορεί τα περισσότερα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να απολαμβάνουν μέρες ξεκούρασης και ηρεμίας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στην SKODA ΞΑΝΘΗ δεν προετοιμάζονται για την νέα σαιζόν που πρόκειται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

 Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται καθημερινά σε επαφές ώστε να τακτοποιηθεί και η παραμικρή λεπτομέρεια για να είναι όλα έτοιμα την 1η μέρα του Ιουλίου όταν θα υποδεχτούν την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές. Μια μέρα αργότερα ξεκινάνε και οι υποχρεώσεις των παλιών και νέων ποδοσφαιριστών καθώς το πρωί της 2 Ιουλίου έως και τις 4 Ιουλίου θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ. Παράλληλα το απόγευμα θα προπονούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας. Έτσι το 1ο ραντεβού για προπόνηση είναι στις 2 Ιουλίου το απόγευμα.


 Από εκεί και πέρα το 1ο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο της ομάδας με διαμονή στο ξενοδοχείο Le Chalet. Σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας πέρα από τις συνεχείς προπονήσεις έχουν προγραμματιστεί και δύο φιλικά παιχνίδια εντός έδρας. Η 1η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στις 11.07 και θα είναι απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα των Νέων της SKODA ΞΑΝΘΗ ενώ μια εβδομάδα αργότερα η Δόξα Δράμας θα φιλοξενηθεί στην Ξάνθη ώστε οι ομάδες να διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Να θυμίσουμε πως η ομάδα της Δράμας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Γ! Εθνικής κατηγορίας και την σαιζόν 2009-2010 θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β! Εθνικής κατηγορίας.


 Το 1ο στάδιο θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου του Ιουλίου όπου θα υπάρχει και αναχώρηση στις 23.07 για την Γερμανία και την περιοχή του Bad Worishofen που βρίσκεται στην περιοχή της Βαυαρίας και συγκεκριμένα κοντά στο Μόναχο ( www.bad-woerishofen.de ). Εκεί θα πραγματοποιηθεί το 2ο στάδιο της προετοιμασίας το οποίο θα διαρκέσει έως τις 6 Αυγούστου ημερομηνία επιστροφής στην Ξάνθη. Στην Γερμανία έχουν προγραμματιστεί 4 φιλικά παιχνίδια τα οποία πρόκειται να ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.


 Τέλος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League η SKODA ΞΑΝΘΗ θα παραμείνει στην βάση της όπου θα δώσει φιλικά παιχνίδια για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της.


 


 


Ανακοίνωση των XanthiFans


 για τα διαρκείας


 Ανακοίνωση γύρω από τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης σεζόν εξέδωσε ο σύλλογος των Xanthifans. Aναλυτικά αναφέρει:


 “Ο Σύλλογος Φιλάθλων Xanthifans πιστός στο ραντεβού του εξασφάλισε και φέτος 200 περίπου κάρτες διαρκείας για την νέα περίοδο στην θύρα Α1. Η διάθεση των καρτών διαρκείας γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία του συλλόγου καθημερινά τις απογευματινές ώρες 18.00 έως 21.00. Οι τιμές των εισιτηρίων έως και 30 Ιουνίου είναι οι εξής:


 Ενήλικες :168€


 Μαθητές (15-18 ετών):90€


 Παιδιά (έως 14 ετών): 50€


  Με την προμήθεια του εισιτηρίου ο κάτοχος λαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ από τον σύλλογο:


 – μια τσάντα του νέου χορηγού ένδυσης της ομάδας Hummel,


 – ένα κασκόλ του συλλόγου,


 – ένα μπλουζάκι T-shirt του συλλόγου


 – και ένα φούτερ του συλλόγου.


 Γίνονται προσπάθειες οι παραπάνω τιμές να παραμείνουν σταθερές έως και την τελευταία ημέρα της διάθεσης εισιτηρίων τον Αύγουστο. Εάν και εφόσον επιτευχθεί αυτό θα υπάρξει ενημέρωση από την υπάρχον ιστοσελίδα . Ειδάλλως ισχύουν οι διαβαθμίσεις των τιμών που δημοσίευσε η ΠΑΕ. Δηλαδή μέχρι 30 Ιουνίου οι παραπάνω τιμές και από 1η Ιουλίου οι αυξημένες. Για την ολοκλήρωση της αίτησης από τους ενήλικες και την έκδοση της κάρτας διαρκείας θα χρειαστούμε εκτός από το όνομα, επώνυμο διεύθυνση, τηλέφωνο και αριθμό ταυτότητας του κατόχου, επιπλέον από φέτος, το ΑΦΜ , και μια φωτογραφία. Τα παραπάνω φυσικά δεν είναι απαιτητά από τον σύλλογο αλλά επιβάλλονται μέσω της ΠΑΕ στα πλαίσια της ενιαίας κάρτας φιλάθλου που θα ισχύει από φέτος στο πρωτάθλημα της Super League από την διοργανώτρια αρχή.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button