Ειδήσεις

450.000,00 ευρώ για τη Βελτίωση οδικής ασφάλειας δημοτικής οδοποιίας Δήμου Αβδήρων
Ο Σπύρος Τσιλιγγίρης ευχαριστεί τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών

Ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης μας ενημερώνει ότι εγκρίθηκε  το ποσό των 450.000,00 ευρώ για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση οδικής ασφάλειας δημοτικής οδοποιίας Δήμου Αβδήρων».
Ευχαριστεί τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή για την αμέριστη στήριξη και ανταπόκριση στα αιτήματα του που αφορούν την Π. Ε. Ξάνθης:
“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό της καρδιάς μου Κώστα Καραμανλή – Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών – στον Διευθυντή του Γραφείου του και τους Συνεργάτες του, για την αμέριστη στήριξη και ανταπόκριση στα αιτήματα μου που αφορούν την Π. Ε. Ξάνθης. 
Σήμερα με μεγάλη χαρά ενημερώθηκα για την Έγκριση δέσμευσης ποσού τετρακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ ( 450.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., σε βάρος του προϋπολογισμού του ενάριθμου έργου 2014 ΣΕ57100004 της ΣΑΕ 571 του Π.Δ.Ε., διάθεσης ισόποσης πίστωσης και μεταβίβασης της στο ​Δήμο Αβδήρων Νομού Ξάνθης για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση οδικής ασφάλειας δημοτικής οδοποιίας Δήμου Αβδήρων».
Με την σημερινή έγκριση κλείνει ένας κύκλος οικονομικής ενίσχυσης των Δήμων της Π.Ε. Ξάνθης από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Ευχαριστώ παρά πολύ και υπόσχομαι στη συνέχιση των προσπαθειών μου για το καλό του τόπου μας.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button