Περιφέρεια

Σύσκεψη για την τουριστική προβολή της ΑΜΘ

Η τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αλλά και η εν γένει αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος ήταν το αντικείμενο της ευρείας σύσκεψης που έγινε στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή.

Η σύσκεψη αυτή αποτέλεσε και αφορμή εκ του σύνεγγυς γνωριμίας του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού της ΑΜΘ κ. Παναγιώτη Αρχοντή με τους/τις υπηρεσιακούς της Περιφέρειας στον σχετικό ή συναφείς κλάδους. Επίσης, παρέστησαν ο άμισθος Σύμβουλος του Περιφερειάρχη για θέματα Τουρισμού κ. Παναγιώτης Ατζανός καθώς και η ειδική συνεργάτιδά του κ. Φελίνα Καζάκου.

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, χαιρέτισε τη σύσκεψη και αναφέρθηκε διεξοδικά στη στόχευση της νέας Διοίκησης αναφορικά με την Τουριστική Ανάπτυξη της Περιφέρειας μας, Σημείωσε την έμφαση που δίνει η Διοίκηση στον συγκεκριμένο κλάδο και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με την αγαστή συνεργασία όλων, ο σχεδιασμός θα υλοποιηθεί με μετρήσιμα αποτελέσματα και εντός των ορισμένων χρονοδιαγραμμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button