Ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Μετά τις εκλογές στους φοιτητικούς συλλόγους όλης της χώρας όπου χιλιάδες φοιτητές ανέδειξαν πρώτη δύναμη πανελλαδικά την Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίες, οι εστιακοί φοιτητές της Ξάνθης έστειλαν και αυτοί το δικό τους μήνυμα στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στον Σύλλογο Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης στις 25 Μάη.

Για άλλη μια χρονιά οι οικότροφοι φοιτητές έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και συμπορεύτηκαν με τους υποψήφιους της Πανσπουδαστικής ΚΣ αναδεικνύοντας την ξανά πρώτη και αυτοδύναμη στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου. Οι εστιακοί φοιτητές και με αυτό τον τρόπο έστειλαν μήνυμα πως θα συνεχίσουν να παλεύουν μέσα από τον σύλλογό τους για πραγματική αναβάθμιση των όρων σπουδών τους διεκδικώντας την αύξηση της χρηματοδότησης για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών τους, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως δεν θα υποταχθούν στα σχέδια της κυβέρνησης για διάλυση της φοιτητικής μέριμνας, για περαιτέρω υποβάθμιση των πανεπιστημίων.

Η νεολαία σε συνέχεια της Τετάρτης 18 Μάη και της μεγάλης νίκης της Πανσπουδαστικής πανελλαδικά έδωσε το μήνυμα της. Μέσα από τον οργανωμένο, συλλογικό αγώνα με ψηλά το κεφάλι και με πρώτη δύναμη την Πανσπουδαστική το φοιτητικό κίνημα μπορεί να ανασυγκροτηθεί παλεύοντας για το πανεπιστήμιο των σύγχρονων αναγκών, για σπουδές με σύγχρονους όρους και δικαιώματα.

 

(Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον Σύλλογο Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης

ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ 119
ΑΚΥΡΑ 4
ΕΓΚΥΡΑ 115
ΛΕΥΚΑ 5
ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ Κ.Σ. 63     (5 ΕΔΡΕΣ)
ΑΝΕΤΟΙ 28     (2 ΕΔΡΕΣ)
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ 19     (2 ΕΔΡΕΣ)

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button