Η Ξάνθη τιμώμενη τουριστική περιοχή για το 2009

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Νομαρχίας Ξάνθης στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού “ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2008”, στην Ανθούσα Αττικής, από τις 17/04/2008 έως τις 20/04/2008.

 


   Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Νομαρχίας Ξάνθης στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού “ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2008”, στην Ανθούσα Αττικής, από τις 17/04/2008 έως τις 20/04/2008.


   Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στις 17 Απριλίου 2008 παρουσία του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Σπηλιωτόπουλου, Γενικών Γραμματέων Υπουργείων και Περιφερειών, Βουλευτών, μεγάλου αριθμού Νομαρχών, Δημάρχων και εκπροσώπων του επαγγελματικού κόσμου. Κατά τη τελετή των εγκαινίων ανακηρύχθηκε η Ξάνθη τιμώμενη τουριστική περιοχή για το 2009.


   Ο Νομάρχης Ξάνθης μετά από αυτό ανέπτυξε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού και τους λόγους για τους οποίους κανείς πρέπει να επιλέξει την Ξάνθη ως προορισμό. Ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμητική αυτή διάκριση και την αναγνώριση του Νομού μας, ενός σταθερά αναπτυσσόμενου τουριστικού προορισμού.


   Το περίπτερο της Νομαρχίας Ξάνθης υπό την καθοδήγηση της κυρίας Πέπης Στάντσιου εντυπωσίασε το κοινό που επαίνεσε τη Νομαρχία Ξάνθης για την άρτια και ολοκληρωμένη παρουσίαση.


   Προβλήθηκε και αναδείχθηκε ο Νομός στο σύνολό του μέσα από το πλούσιο έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό που διανεμήθηκε, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Νομού μας, τα ισχυρά του συγκριτικά πλεονεκτήματα που είναι η φύση και η παράδοση και την δυνατότητα ανάπτυξης όλων των μορφών τουρισμού.


   Δημοσιογράφοι διαφόρων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης προέβαλαν τον τόπο μας δίνοντας έμφαση στα πλεονεκτήματά του και προτρέποντας το κοινό να τον επισκεφθεί.


   Την Πέμπτη 17 Απριλίου παρουσία του Νομάρχη Ξάνθης κ. Γεωργίου Παυλίδη, έγιναν επαφές με εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.


    Η Νομαρχία Ξάνθης ευχαριστεί όλους όσους συνέδραμαν την προσπάθειά της αυτή και όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό της. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που προσέφεραν εδέσματα, γλυκά και ποτά στους παρευρισκόμενους, τα ζαχαροπλαστεία της πόλης μας “Παπαπαρασκευά”, “FresCo”, “Νικολαϊδη”, “Galaxy”, “Antoni”, “Νίκος”, “Το Κάτι Αλλο”, “Τζούκας”, “Τα Φιλαράκια” και τις επιχειρήσεις ποτών “Βουρβουκέλη” και “Κτήμα Σγουρίδη”.


   Η προσπάθειά μας συνεχίζεται εντατικά.


Από το Γραφείο


Τύπου της


ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ


ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button