Λήξη συνεργασίας Ξάνθης – Γιάννη Ισπυρλίδη

Μετά την λύση της συνεργασίας του ο Γιάννης Ισπυρλίδης προέβη στις παρακάτω δηλώσεις:

Μετά την λύση της συνεργασίας του ο Γιάννης Ισπυρλίδης προέβη στις παρακάτω δηλώσεις:



“Στις 24. 04.08 λύθηκε η 18χρονη συνεργασία που είχα με την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κο Χρήστο Πανόπουλο για αυτή την μακροχρόνια συνεργασία και εμπιστοσύνη. 


 Ευχαριστώ ακόμη τους συνεργάτες μου καθώς και τους ποδοσφαιριστές αυτής της σωστά οργανωμένης ομάδας . 


Επίσης για την ανάληψη των προπονητικών καθηκόντων από τον Κο Γιάννη Ματζουράκη, με τον οποίο διατηρώ φιλικές σχέσεις, του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.”


 


Η Εβδομάδα των Παθών μπορεί να πέρασε, αλλά η… εβδομάδα των εξελίξεων ακολουθεί για την Ξάνθη.


Ετσι, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται διαδοχικές συναντήσεις του Χρήστου Πανόπουλου τόσο με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης όσο και με τον Γιάννη Ματζουράκη.


Bασικό θέμα των συζητήσεων θα είναι τόσο η διοικητική στελέχωση όσο και αυτή του τεχνικού επιτελείου.


Αλλωστε, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος, Αρης Πιαλόγλου, διαψεύδει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο παραίτησής του -τουλάχιστον στην παρούσα φάση-, η συγκεκριμένη φήμη εξακολουθεί να συντηρείται.


Παράλληλα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ο ρόλος του Νίκου Κεχαγιά, όπως άλλωστε και των υπολοίπων που εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με την ΠΑΕ.


Στο μεταξύ, έντονη φημολογία υπήρξε περί ενδιαφέροντος της Ξάνθης για τους Μουσταφά Καμάλ και Εμάνουελ Περόνε. 


Ωστόσο και οι δύο επιθετικοί δεσμεύονται με συμβόλαια στη Βέροια και τον Ατρόμητο αντίστοιχα, με την απόκτησή τους να φαντάζει δύσκολη τη δεδομένη στιγμή.


Από την άλλη πλευρά ο πρώην γυμναστής της Ξάνθης, Γιάννης Ισπυρλίδης, θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να απομακρύνεται από την ομάδα λόγω της πρόσληψης Ματζουράκη, δήλωσε μεταξύ άλλων:


“Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χρήστο Πανόπουλο, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για τη μακροχρόνια συνεργασία και εμπιστοσύνη.


Επίσης εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον κ. Γιάννη Ματζουράκη με τον οποίο διατηρώ φιλικές σχέσεις για την ανάληψη των προπονητικών καθηκόντων”.


Παρουσία 1.000 περίπου φιλάθλων διεξήχθη το καθιερωμένο φιλικό των παλαιμάχων της Ξάνθης, με τους φίλους του χειρουργού γιατρού Γιώργου Κοντόλια.



Η Ξάνθη παρακολουθεί και την περίπτωση του Ηλία Χαραλάμπους.


Ο Κύπριος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και ήδη η Ξάνθη δείχνει να κινείται για την απόκτηση του.


Πάντως για τον παίκτη έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον και η Ομόνοια, στην οποία αγωνιζόταν πριν έρθει στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button