ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Αναχωρεί ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ


για Βουλγαρία !!


Έτοιμη είναι η πρώτη για φέτος κολυμβητική αποστολή του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, που όπως και πέρυσι αρχίζει από το εξωτερικό ! Να θυμίσουμε την συμμετοχή στην Κων/πολη για το διασυλλογικό meeting της Τουρκικής Γαλατά Σαράι, τον περυσινό Οκτώβρη.


Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και φέτος, όπου ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ δίνει το παρών σε αντίστοιχη διεθνής κολυμβητική συνάντηση στην Βουλγαρική πόλη Blagoevgrad στην περιοχή Πιρίν.


Η Ξανθιώτικη ομάδα αποδέχτηκε με χαρά την αγωνιστική πρόσκληση των γειτόνων, οι οποίοι να σημειωθεί ότι είχαν συμμετέχει στα περυσινά Δ?  ΞΑΝΘΕΙΑ στην πόλη μας.


Ανταποδίδοντας την φιλοξενία, ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ συμμετέχει στις 26/10, αναχωρώντας από την  Παρασκευή 24/10.


Περίπου 20 κολυμβητές και κολυμβήτριες συμμετέχουν στην παραπάνω διασυλλογική ημερίδα, ενώ περισσότεροι από 40 γονείς, παράγοντες και φίλοι του συλλόγου θα βρεθούν το διήμερο στην Βουλγαρική πόλη.



Στην αποστολή συμμετέχουν οι :


ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ, ΣΙΑΚΚΑΣ,  ΣΙΝΑΣ ΦΑΝΗΣ, ΣΙΝΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΑΛΕΞΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΖΑΡΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ, ΖΑΡΡΑ ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ,  ΦΟΥΡΛΑΚΙΔΟΥ, ΤΣΑΚΙΡΗ, ΠΑΣΙΝΗ, ΒΑΡΕΛΤΖΙΔΟΥ, ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΣΙΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΕΛΕΜΕΝΗ, ΡΟΥΦΟΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ. 


 



Αγώνες κολύμβησης


για προαγωνιστική και φυτώριο !


 Τις διμερής επαφές και σχέσεις, όσο και αρχηγός της αποστολής ανέλαβε ο Γιάννης Πασίνης, έφορος κολύμβησης του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ενώ το πακέτο που περιλάμβανε μετάβαση, διαμονή, διατροφή και ξενάγηση, επιμελήθηκαν οι κκ Χαραλαμπίδης, Τσακίρης και Καραπαναγιώτης. 


Ευνοϊκή θεωρείτε και η ερχόμενη αργία της 28ης Οκτώβρη στις σχολικές υποχρεώσεις των αθλητών, οι οποίοι θα απουσιάσουν στο εξωτερικό το συγκεκριμένο αγωνιστικό τριήμερο.


Πάντως η προετοιμασία των κολυμβητών στην πισίνα, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, ενώ αναμένονται και το “εγχώριο” αγωνιστικό πρόγραμμα αγώνων μέχρι το τέλος του μήνα.


Την σκυτάλη στις συμμετοχές παίρνει τον Νοέμβρη η κατηγορία του φυτωρίου, καθώς οι μικροί Ξανθιώτες, έκλεισαν κολυμβητική ημερίδα στην Αλεξ/πολη.


 



100 άτομα και πολύ κέφι


στην εκδρομή του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ !


Με σύμμαχο τον καλό καιρό, πραγματοποιήθηκε η Γενική συνέλευση μελών – γονέων και διοικητικού συμβουλίου του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ξάνθης.


Ο Ξανθιώτικος σύλλογος σημειώνοντας μια καινοτομία και σε αυτόν τον τομέα, συγκέντρωσε τους παρευρισκόμενους γονείς και μέλη και παράλληλα πραγματοποίησε την πρώτη για φέτος περιβαλλοντική εκδρομή του συλλόγου.


Έτσι λοιπόν οι περισσότεροι από 100 γονείς που παρευρέθηκαν απόλαυσαν μια μοναδική εμπειρία, πραγματοποιώντας περίπατο στο εντυπωσιακό Βρανόκαστρο, ενώ για το μεσημεριανό φαγητό η διοίκηση του ομίλου μερίμνησε κλείνοντας εξ ολοκλήρου εξοχικό κέντρο, στον ομώνυμο χώρο της Νικήσιανης Καβάλας.


Η επαφή των αθλητών με την φύση και τις ομορφιές της, η ξενάγηση στην ιστορία και γεωγραφία της περιοχής, καθώς και το απαράμιλλο κέφι που υπήρχε στην παρέα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ήταν στα κύρια χαρακτηριστικά μιας ακόμη πετυχημένης κοινωνικής διοργάνωσης.


 



Καλωσόρισαν τα καινούργια μέλη του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ !


Στον ενημερωτικό τομέα της Γενικής συνέλευσης, οι παράγοντες που παρέστησαν εκ μέρους της διοίκησης του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, έδωσαν στα μέλη μια πλήρη εικόνα των αγωνιστικών εξορμήσεων του συλλόγου, αρχίζοντας από την μεθεπόμενη εβδομάδα με την κολυμβητική αποστολή των Ξανθιωτών στο εξωτερικό (Βουλγαρία ).


Μεταξύ των άλλων οι νεοεισερχόμενοι αθλητές και γονείς ενημερώθηκαν για τις κατηγορίες, τις υποχρεώσεις και δικαιώματα των αθλητών, ενώ τέθηκαν στην διάθεση των παρευρισκομένων οι πιθανές συμμετοχές σε μεγάλες Πανελλήνιες διασυλλογικές διοργανώσεις.


Να σημειώσουμε τις παρουσίες των Ευθυμιάδη Στάθη και Ιωάννα, Ρούφο Κων/νο, Τριανταφυλλίδη Δημήτρη, Μακρή Νίκου, Γρίμπα Γιάννη, Χατζηφωτιάδη Χρήστου, Γεωργαντά Νίκου, καθώς και πολλών άλλων που μεταβαίνουν φέτος στα προαγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.


 



Συνεχίζει την προσπάθεια


η αγωνιστική κατηγορία !


Συνεχίζεται η προετοιμασία της αγωνιστικής κατηγορίας του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ξάνθης. Ξεχωρίζει η παρουσία του Γιώργου Σαχπαζίδη  που συμμετέχει φέτος στην κατηγορία Παίδων, στην οποία και θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς πρόκειται για “διπλή” κατηγορία.


Ο νεαρός αθλητής από την Διομήδεια, βρίσκεται στο στάδιο της βασικής προετοιμασίας, ενώ τον μήνα Νοέμβρη αρχίζουν και τα πρώτα αγωνιστικά τεστ.


Στα πλαίσια της κολυμβητικής περιφέρειας ΑΜΘ, είναι προγραμματισμένες να γίνουν 3 ημερίδες πρόκρισης ( ορίων ).


Μία διήμερη τακτική και δύο μονοήμερες έκτακτες είναι προγραμματισμένες να γίνουν ενόψει του χειμερινού πρωταθλήματος.


 


Αγώνες σε Πάτρα,


Αθήνα και Τρίπολη !!


 Τρεις νέες αγωνιστικές προκυρήξεις για την αγωνιστική και προαγωνιστική κατηγορία, εξέδωσε η ΚΟΕ. Πρόκειται για πανελλήνιες διασυλλογικές ημερίδες σε Αθήνα, Πάτρα και Τρίπολη αντίστοιχα, που γίνονται υπο την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας. 


Οι παραπάνω ημερίδες αφορούν τον μήνα Δεκέμβρη και συγκεντρώνουν κάθε χρόνο πλήθος αθλητών και συλλόγων από όλη την Ελλάδα. 


Αξίζει να σημειώσει κανείς την διοργάνωση της Πάτρας, με την επωνυμία “κύπελλο Χριστουγέννων”, που διεξάγεται στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο Α. Πεπανός, στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.


Στο παρελθόν οι Ξανθιώτες έχουν τιμήσει με την αγωνιστική τους παρουσία την συγκεκριμένη εκδήλωση, αφήνοντας μάλιστα αξιοσημείωτες διακρίσεις και εντυπώσεις στους παρευρισκομένους.


Οι προκυρήξεις βρίσκονται ήδη στα χέρια της διοίκησης του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, η οποία και θα εξετάσει το ενδεχόμενο συμμετοχής του συλλόγου.



Πληροφορίες – δημόσιες σχέσεις :     


Κόκκινος Γιώργος  (Πρόεδρος)   6977391117                                                                


Πασίνης Γιάννης  (Έφορος κολύμβησης )  69482320 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button