ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου


τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Π. Σγουρίδη


 


Από το πολιτικό Γραφείο του Παναγιώτη Σγουρίδη ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 3 Σεπτ. 2007 στo Εκλογικό του Κέντρο, που βρίσκεται στην οδό 40 Εκκλησιών 3 (γωνία 40 Εκκλησιών και Αγίου Ελευθερίου – 1ος όροφος – είσοδος από την στοά Ασκαρίδη), θα πραγματοποιηθεί η προεκλογική πολιτική εκδήλωση, ενόψη των εκλογών της 16 Σεπτεμβρίου.


 


Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Ξάνθης ο Κ. Τάτσης


 


Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης κος Κωνσταντίνος Τάτσης θα παραβρεθεί στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, σήμερα Τετάρτη, προκειμένου να προλογίσει την κατάθεση και παρουσίαση μελέτης με τίτλο “Κινητικότητα: Σχεδιασμός απαιτήσεων και προσφοράς στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης”.


Την παραπάνω μελέτη ανέλαβε να εκπονήσει η Υπερνομαρχία Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης στα πλαίσια του προγράμματος P.A.G.U.S. “Υποστήριξη και Βιώσιμη Αστική Διαχείριση Ιστορικών Κέντρων Πόλεων” της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG IIIC.


Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συμμετέχει ως εταίρος και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας- Καβάλας- Ξάνθης ανέλαβε με προγραμματική σύμβαση από την Περιφέρεια την εκπόνηση της μελέτης, στο πλαίσιο του άξονα 3 του προγράμματος: “Προσβασιμότητα και κινητικότητα”.


Σκοπός του προγράμματος είναι να ενισχυθεί η ανάπτυξη και να συντηρηθούν τα βιώσιμα Ευρωπαϊκά Ιστορικά Κέντρα μικρού και μεσαίου μεγέθους. Αυτό πρόκειται να επιτευχθεί με ενσωματωμένες επεμβάσεις αστικής ανανέωσης και την ανάκτηση της χτισμένης κληρονομιάς, με ενέργειες για να βελτιωθεί η φυσική δυνατότητα πρόσβασης και η κινητικότητα των ανθρώπων και των αγαθών, μέσω διαδικασιών που θα επιτυγχάνουν τη φιλική προς τον πολίτη χρήση της τεχνολογίας των υπολογιστών, των προηγμένων υπηρεσιών πληροφοριών και της βοήθειας στους κατοίκους και τους επισκέπτες των ιστορικών κέντρων.


Αυτός ο στόχος προϋποθέτει την προστασία των χαρακτηριστικών και των ιδιαίτερων ρόλων των ιστορικών κέντρων που η ποικιλομορφία τους αντιπροσωπεύει ένα πρότυπο της ευρωπαϊκής ζωής, βασισμένο όχι μόνο στις λειτουργίες κατοίκησης, αλλά και στην παραγωγικότητα και την επιχείρηση, στην ανταλλαγή και τις κοινωνικές, πολιτιστικές και πολιτικές σχέσεις


Η αναλυτική παρουσίαση της μελέτης στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί από τον ίδιο τον μελετητή.


 


 


Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Ξάνθης


Στις 10 Σεπτεμβρίου η συναυλία του Αντώνη Ρέμου


 ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ


Σας ενημερώνουμε ότι η συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τους “Onirama” θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο ΑΟ Ξάνθης στις 21.00.


Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στους πυροπαθείς. Παρακαλούμε όλους τους πολίτες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια του Δήμου Ξάνθης.


Τα εισιτήρια της συναυλίας ισχύουν κανονικά.


ΔΕΑΞ


Ο ΚΟΣΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ


ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ 88,8 FM


Στις πρώτες θέσεις ακροαματικότητας το Ράδιο Αρβύλα 88,8 και συνεχίζει καθημερινά 9, 11 το πρωί και 1 το μεσημέρι ο Κοσμάς Γεωργιάδης να σας ενημερώνει για την τοπική επικαιρότητα.


Εγκυρη, έγκαιρη, αντικειμενική ενημέρωση με σεβασμό στην ακροατή…Συντονιστείτε… 88,8 fm

Σχετικά Άρθρα

Back to top button