Εκδοση οικοδομικής άδειας για την ανέγερση Οικισμού Εργατικών Κατοικιών στον Δήμο Σταυρούπολης

Ολοκληρώνοντας μια επίπονη προσπάθεια είκοσι και πλέον ετών προχωρούμε σε συνεργασία με τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας και την πολεοδομία Νομού Ξάνθης στην έκδοση της σχετικής οικοδομικής άδειας για την ανέγερση Οικισμού Εργατικών Κατοικιών στον Δήμο Σταυρούπολης, αποτελούμενο από 20 κατοικίες και μεζονέτες, συμβατές με την τοπική αρχιτεκτονική και το ευρύτερο περιβάλλον.

    Ολοκληρώνοντας μια επίπονη προσπάθεια είκοσι και πλέον ετών προχωρούμε σε συνεργασία με τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας και την πολεοδομία Νομού  Ξάνθης στην έκδοση της σχετικής οικοδομικής άδειας για την ανέγερση Οικισμού Εργατικών Κατοικιών στον Δήμο Σταυρούπολης,  αποτελούμενο από 20  κατοικίες και μεζονέτες, συμβατές με την τοπική αρχιτεκτονική και το ευρύτερο περιβάλλον.


     Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τον πρόεδρο του Οργανισμού Εργατικής  Κατοικίας κ. Σελιανάκη  Αντώνιο, τους  συνεργάτες  του κ.κ. Μισύρη  Ιωάννα  και  Σαρλάνη  Βάγια για την πολύτιμη συνεισφορά τους και αδιάλειπτη συνεργασία, καθώς επίσης και τα στελέχη της Πολεοδομίας Ν. Ξάνθης κ.κ. Παπαλεξίου  Δημήτριο, Νάστο  Γεώργιο και Φάκα Όλγα που επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ζήλο, ευαισθησία και αποτελεσματικότητα συνετέλεσαν τα μέγιστα στην επιτάχυνση της διαδικασίας.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ


ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button