Ειδήσεις

Τα 3 είδη σουτιέν που θα λατρέψει κάθε γυναίκα με μικρό στήθος

Το σουτιέν είναι βασικό στοιχείο ένδυσης που αφορά κάθε γυναίκα. Χαρίζει αυτοπεποίθηση και σταθερό κράτημα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, είτε βρίσκεσαι στη δουλειά, είτε βρίσκεσαι σε οποιοδήποτε άλλο σημείο.

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα σουτιέν που θα εντυπωσιάσουν κάθε γυναίκα που έχει μικρό στήθος, και θα της δώσουν το boost που χρειάζεται.

Μια πρώτη επιλογή αποτελεί το σουτιέν push up, που δίνει boost στο μικρό στήθος. Διαθέτει νέα και πρωτοποριακή τεχνολογία με εξελιγμένο και απαλό cup που ενισχύει φυσικά το στήθος και μπορεί να σου «προσθέσει» ακόμη και 1,5 μέγεθος. Είναι πολύ κομψό και κολακευτικό και προσφέρει άνεση και καλή στήριξη, με την τεχνολογία no-stitch.

Μια ακόμη εξυπηρετική και άνετη επιλογή είναι το σουτιέν bralette, που δίνει ένα υπέροχο σχήμα στο στήθος και ταιριάζει απόλυτα με μικρά μεγέθη. Μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές και να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει σε σένα αλλά και στις απαιτήσεις σου. Συνήθως αγκαλιάζει το στήθος με μια όμορφη και κομψή δαντέλα, είναι άνετο και ελαφρύ και προσφέρει την κατάλληλη υποστήριξη και ασφάλεια που χρειάζεσαι, για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μια ακόμη πρόταση αποτελούν και τα σουτιέν της εταιρείας Chantelle. Έρχονται σε πολλά σχέδια και χρώματα και είναι φτιαγμένα με μεράκι και υψηλής ποιότητας υλικά. Τα σουτιέν του συγκεκριμένου brand αποπνέουν δυναμισμό και σαγήνη και γοητεύουν με το πρώτο βλέμμα. Προσφέρουν τέλεια εφαρμογή και ξεχωρίζουν για την πρωτοπορία τους στην κατασκευή ελαστικών πλεκτών. Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές, χρώματα, σχέδια και υφάσματα και δώσε άλλο αέρα στην προσωπική σου εικόνα.

Αν θέλεις κι εσύ να επιλέξεις το κατάλληλο σουτιέν για το ανάλογο μέγεθος του στήθους σου, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Coquette και διάλεξε αυτά που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button