Αγώνας Σπόρ

ΑΟΞ – Ασπίδα Β 8-0

Με 8-0 επικράτησε ο ΑΟΞ της Ασπίδας Β στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής η οποία αποτέλεσε και την “σφραγίδα” του πρώτου γύρου.

Παρά το γεγονός πώς η ομάδα μας παρατάχθηκε με μόλις 15 ποδοσφαιριστές στην αποστολή τους εξαιτίας των πολλών προβλημάτων (τραυματισμοί, ιώσεις) , ο ΑΟΞ έδειξε έτοιμος και σοβαρός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός αγώνα που έγινε απέναντι σε μια νεανική ομάδα.

Με την νίκη αυτή η ομάδα μας διατηρείται με ασφάλεια (+8 από τον δεύτερο) στην κορυφή της βαθμολογίας , έχοντας καταφέρει το 12/12 και με τέρματα 63 υπέρ και 4 κατά.

Η ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Με τερματοφύλακα τον Αραμπατζή και σχήμα 4-3-3 , μπακ οι Ανηπαρόπουλος και Κιαχίδης, στόπερ οι Καρακάσης Βαγγέλης και Μοσχίδης, στον άξονα ο Κιουρτ έχοντας μπροστά του τους Κρυστάλλη και Κουτσομιχάλη, οι Σπυριδωνίδης και Δάγκας στα εξτρέμ , σέντερ-φορ ο Μελισσόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος εισήλθαν οι εναπομείναντες Φικρή (στον άξονα), Μοσχόπουλος (πλάγιο μπακ), Φερεντίνος (εξτρέμ) αντί των Ανηπαρόπουλου, Μελισσόπουλου και Κουτσομιχάλη.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το τελικό αποτέλεσμα δεν αφήνει πολλά περιθώρια ανάλυσης. Η ομάδα προηγήθηκε νωρίς με πέναλτι που κέρδισε ο Κιαχίδης μπαίνοντας στην περιοχή από αριστερά στο 6′ και εκτέλεσε σωστά ο Μελισσόπουλος, από εκεί και πέρα ήταν ένας αγωνιστικός μονόλογος με εμφανής την φυσιολογική διαφορά σε όλα τα επίπεδα από τον νεανικό μας αντίπαλο.

Τρία γκολ πέτυχε ο Μελισσόπουλος (7′, 35, 45′) κάνοντας το απόλυτο χατ-τρικ στο πρώτο μέρος με το 3-0 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το ματς “άνοιξε” και σκόραραν κατά σειρά οι Κουτσομιχάλης στο 51′ (ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή, υπέροχο τέρμα) , Κιουρτ στο 61′ , Φικρή στο 77′, Μοσχόπουλος στο 89′ κάνοντας το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του ΑΟΞ, εκ νέου ο Κιουρτ στο 90′ με τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό στο τέλος του αγώνα να μετατρέπεται…σε φορ και να δικαιώνεται.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κύριος Δανδανόπουλος με επόπτες γραμμών τις κυρίες Κρυσταλλίδου και Παπαδοπούλου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης σε όλα της τα τμήματα και ιδιαίτερα στα νέα παιδιά που αγωνίζονται κάθε Κυριακή υγεία και επιτυχίες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button