Ειδήσεις

Πιαλόγλου: “Δεν καταδικαστήκαμε! Δεν δικαστήκαμε!

O Άρης Πιαλόγλου, ο πρώην πρόεδρος της Ξάνθης μίλησε στη τηλεοπτική εκπομπή του OPEN, Δίκη αναφορικά με τη λάσπη που πετάχτηκε λόγω της στημένης υπόθεση της πολυιδιοκτησίας.

 Αναλυτικά όσα είπε:

“Δεν καταδικαστήκαμε! Δεν δικαστήκαμε! Αυτού ζητήσαμε και αυτό που δήλωσε ο κύριος Πανόπουλος και ο κύριος Συγγελίδης ήταν να δικαστούμε στην Ελλάδα. Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού μας ήταν ότι η ΕΕΑ έκανε μια γνωμοδότηση και θα αποφασίσουν τα δικαστήρια. Το σεβαστήκαμε και περιμέναμε να δικαστούμε. Είδατε καμία δίκη; Κανένας δεν μας δίκασε γιατί θεώρησαν δεσμευτικό το πόρισμα της ΕΕΑ και βγήκε μια απόφαση καταδικαστική με ένα σκεπτικό όμως… Όλη η μάχη τους ήταν να θεωρηθεί δεσμευτικό το πόρισμα για να μην δικαστούμε.

Ειλικρινά είμαι 40 χρόνια μηχανικός, δεν μπορώ να καταλάβω την αυτοψία και δεν ξέρω αν η ΕΕΑ έδωσε την ευκαιρία στην κυρία Μαρούπα να κάνει αυτοψία στο ξενοδοχείο. Δεν μπορώ να καταλάβω… Δεν ξέρω αν ήρθε, γιατί κανείς δεν την είδε. Βρήκε είπε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο και υποβάθμισε το αθλητικό κέντρο. Τι να σας πω. Το ξενοδοχείο είναι  δευτερο σε κρατήσεις στον νομό και έχει χτιστεί το 2003. Όσοι έρχονται δε στο αθλητικό κέντρο μένουν ικανοποιημένοι”.

 Για το αν θα κινηθεί η Ξάνθη κατά της ΕΕΑ, αλλά και αν θα διεκδικήσει την άνοδο της:

“Αυτό είναι θέμα των νομικών. Θα το κοιτάξουν. Καταλαβαίνετε ότι είναι ένα ζήτημα η επαναφορά της ομάδας στην Α’ Εθνική γιατί εκεί ανήκει. Όταν άρχισε να πέφτει η λάσπη,. η ομάδα ήταν σε θέση Play Off. Με το που άρχισε η λάσπη, η ψυχολογία των ιδιοκτητών και των παικτών επηρεάστηκε. Φτάσαμε τελικά να παίζουμε Play Out.

Αν το θέμα άπτονταν μόνο σε ένα πρόσωπο θα είχε μικρή σημασία, αλλά μιλάμε για την καταδίκη ενός ολόκληρου νομού που εκπροσωπούσε η ΠΑΕ. Το ποιος το έκανε όλο αυτό είναι πασιφανές. Από που υπήρξε η καταγγελία Το ξέρουμε… Συνέδραμε όλη η επιτροπή. Με μειοψηφία ενός μέλους η επιτροπή μας καταδίκασε.  Είναι ένα θέμα που είναι καθαρά νομικό. Υπάρχουν νομικοί σύμβουλοι και νομικοί που μας στηρίξαν στα δικαστήρια που δεν μας δικάσανε. Είναι πλέον θέμα των ιδιοκτητών σε πρώτη φάση. Να διευκρινίσω ότι ήταν εύκολο και τότε όταν έπεφτε η λάσπη και τώρα το να ξεσηκώσουμε την κοινωνία εδώ. Όλοι αισθανθήκαν πόσο άδικα καταδικαστήκαμε. Δεν θέλαμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button