ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ

30 ιδιοκτήτες ταξί της Ξάνθης με έγγραφο που έστειλαν στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ξάνθης διαμαρτύρονται γιατί δεν τους έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα τα χρήματα για τη μεταφορά μαθητών στην ορεινή περιοχή και στον κάμπο στη διάρκεια της περασμένης σχολικής χρονιάς σύμφωνα με τις σχετικές συμβάσεις που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές.

30 ιδιοκτήτες ταξί της Ξάνθης με έγγραφο που έστειλαν στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ξάνθης διαμαρτύρονται γιατί δεν τους έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα τα χρήματα για τη μεταφορά μαθητών στην ορεινή περιοχή και στον κάμπο στη διάρκεια της περασμένης σχολικής χρονιάς σύμφωνα με τις σχετικές συμβάσεις που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές.

 

Δεν τους έχουν εξοφληθεί κανένα απολύτως τιμολόγιο για χρονικό διάστημα της περασμένης σχολικής περιόδου, από Νοέμβριο 2007 μέχρι και Ιούνιο 2008, παρά τις συνεχείς και επίμονες διαμαρτυρίες τους.

 

Οπως δήλωσε στον Κυριάκο Κεσίσογλου ο πρόεδρος του σωματείου “Αγιος Χριστόφορος” κ. Σαμπανίδης Γεώργιος, 33 ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ έχουν να εισπράξουν συνολικά 350.000 ευρώ.

 

Για το θέμα ΄έχει ενημερωθεί και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ξάνθης κ. Κοντός.

 

Ο Νομάρχης έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα των ιδιοκτητων ΤΑΞΙ και περιμένουν από αυτόν την παρέμβαση του τις επομενες ημέρες. “Θα κάνουμε υπομονη για 10 ημέρες, και μετά θα πάμε στη Νομαρχία” δηλώνουν”

 

“Δεν είμαστε διατεθειμένοι να προβούμε στην σύναψη καμίας σύμβασης που να αφορά τη νέα σχολική περίοδο και συνακόλουθα την εκτέλεση δρομολογίων για την μεταφορά των μαθητών των παραπάνω περιοχών, εάν δεν μας καταβληθεί τουλάχιστον το 50% των οφειλομένων, το αργότερο μέχρι τις 15-10-2008” τονίζουν στη διαμαρτυρία τουςΟλοι οι παραπάνω (αναφέρονται 30 ονόματα) είμαστε ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι την περασμένη σχολική περίοδο (από Σεπτέμβριο 2007 ως τέλη Ιουνίου 2008), πραγματοποιήσαμε, κατόπιν υπογραφής των σχετικών συμβάσεων μεταξύ ημών και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ξάνθης, την μεταφορά μαθητών στην ορεινή περιοχή του Νομού και στον κάμπο. Παρά το γεγονός ότι εκτελέσαμε με τρόπο άρτιο και άψογο τις ανειλημμένες υποχρεώσεις μας, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ξάνθης δεν κατέβαλε το συμφωνηθέν τίμημα και δεν μας εξόφλησε κανένα απολύτως τιμολόγιο για χρονικό διάστημα της περασμένης σχολικής περιόδου, από Νοέμβριο 2007 μέχρι και Ιούνιο 2008, παρά τις συνεχείς και επίμονες διαμαρτυρίες μας. Ητοι μας οφείλονται τα τιμολόγια μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2007 και των μηνών Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου, Απριλίου, Μαϊου και Ιουνίου 2008.

 

Μετά από αυτό, είμαστε υποχρεωμένοι με λύπη μας, να σας γνωστοποιήσουμε, ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να προβούμε στην σύναψη καμίας σύμβασης που να αφορά τη νέα σχολική περίοδο και συνακόλουθα την εκτέλεση δρομολογίων για την μεταφορά των μαθητών των παραπάνω περιοχών, εάν δεν μας καταβληθεί τουλάχιστον το 50% των οφειλομένων, το αργότερο μέχρι τις 15-10-2008 και για το υπόλοιπο 50%, να λάβουμε την διαβεβαίωση ότι θα εξοφληθεί το αργότερο μέχρι τέλος του έτους (31-12-2008).

 

Θα θέλαμε επίσης να σας πληροφορήσουμε για τα αυτονόητα, ότι δηλαδή από αυτή την εργασία συντηρούμε τα αυτοκίνητά μας και τις οικογένειές μας και δεδομένης της μη πληρωμής των οφειλομένων για μια σχεδόν ολόκληρη σχολική χρονιά αδυνατούμε να προβούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας.

 

Οπως πιθανώς γνωρίζετε και εσείς συνάδελφοί μας των Νομών της γύρω περιοχής για ανάλογα δρομολόγια, όπως αυτοί της Καβάλας και της Κομοτηνής έχουν εξοφληθεί τα οφειλόμενα τιμολόγια μηνών μέχρι και 31-12-2007, ενώ αυτοί της Δράμας έχουν εξοφληθεί πλήρως (μέχρι και τον Ιούνιο 2008).

 

Κατόπιν τούτων είναι επιβεβλημένη η καταβολή από πλευράς σας κάθε δυνατής ενέργειας, ούτως ώστε αφενός να καταβληθούν τα οφειλόμενα, αφετέρου να προβούμε στη σύναψη συμφωνίας και για τη νέα σχολική περίοδο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button