Ειδήσεις

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ξάνθης έκοψε την πίτα του

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ξάνθης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στην Λέσχη Αξιωματικών Ξάνθης.

Την εκδήλωση ευλόγησε ο Εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης και περιθεωρίου κκ Παντελεήμων, Πανασιολογιότατος, Αρχιμανδρίτης, πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης, πατέρας Σοφρώνιος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους τους Δ.ΣΣ ο εκπρόσωπος του Διοικητή Στρατηγού Ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Εφραιμίδης Νικόλαος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Αμοιρίδης, οι Δήμαρχοι Ξάνθης κ. Τσέπελης, Αβδήρων κ. Τσιτιρίδης και Τοπείρου κ. Μίχογλου, Ο διοικητής της Αστνομικής διεύθυνσης Ξάνθης κ. Γιώρης Πασχάλης, ο Λιμενάρχης Πόρτο Λάγους, κ. Α. Κυλίτσης, ο  εκπρόσωπος του Δκτη Πυροσβεστικής κ. Αναστάσιος Τοπαλίδης, , ο πρόεδρος των Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού κ. Γεωργιάδης Γ.,  ο Πρόεδρος Αποστράτων Αξιωματικών της Αστυνομίας κ. Καραπιπέρης Θ., ο εκπρόσωπος του ΕΒΕ Ξάνθης, Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης κ. Ρωμανίδης Θεόδωρος και πλήθος Εφέδρων Αξιωματικών.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, και τόνισε την σπουδαιότητα του θεσμού των εφέδρων αξιωματικών για τις Ένοπλες δυνάμεις και την χώρα. Στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ κ,. Σπυριδόπουλος, εκ μέρους του Δ.Σ. τίμησε 2 εκλεκτά μέλη του Συνδέσμου που απεβίωσαν και διετέλεσαν Γενικοί Γραμματείς, τους αείμνηστους Μάκη Αμοιρίδη και Γιώργο Παπαδημητρίου. Οι οικογένειες τους παρέλαβαν την αναμνηστική πλακέτα και ευχαρίστησαν τον Σύνδεσμο που κρατάει ζωντανή την μνήμη τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button