Βραδιά γευσιγνωσίας μεταξύ άλλων το βράδυ της Τετάρτης 19/2/2020 στο Ρεστοράν ΄΄ ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΄΄.

Στην προγραμματισμένη πρώτη, σειράς εκδηλώσεων της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής, το ΄΄ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΄΄ υπογραμμίζει ιδιαίτερα παρασκευάσματα με πρώτη ύλη τα καρύδια, τον εγκεφαλικό καρπό, όπως Καριόκα και Σαραγλί.

Το ζαχαροπλαστείο προμηθεύεται τη συγκεκριμένη πρώτη ύλη ευρύτατης εφαρμογής εδώ και 25 χρόνια από ιδιόκτητες καλλιέργειες στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Θαλασσιάς και της Πασχαλιάς.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα.

–  Να πληροφορηθούν από τον Σεφ Στέλιο Αρσενίου για τον διατροφικό θησαυρό και πως συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση των πνευματικών λειτουργιών του εγκεφάλου όπως μνήμη, συγκέντρωση, ικανότητα μάθησης.

– Για τη θετική επίδραση του εγκεφαλικού καρπού στη διάθεση του ατόμου αναφορικά με τον ψυχισμό του, παρεμπόδιση εμφάνισης συμπτωμάτων κατάθλιψης και άλλων μορφών σοβαρότερων ψυχώσεων όπως της διπολικής διαταραχής.

– Να γευθούν καρύδια της τελευταίας σοδειάς αυτούσια ή σε συνδιασμό με Καριόκα, Σαραγλί.

Ευπρόσδεκτοι άπαντες.

 

Για το ΄΄ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΄΄ με κάθε τιμή

Στέλιος Αρσενίου

Σεφ