Τρίτο Μάτι

Η Θεσσαλονίκη, η Ξάνθη και η Βόρεια Ελλάδα είναι ανάστατες
Γράφει ο Στάθης Φουρλάνος

*Η χώρα μας και οι Ενοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες ανά πάσα στιγμή να διαφυλάξουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, ακούμε κάθε μέρα από τους κυβερνητικούς αρμοδίους.

Δυστυχώς, γυρίζουμε γύρω – γύρω και προσπαθούμε να πιάσουμε σε πρώτη φάση την ουρά μας και σε δύετερη τον ίσκιο μας.

Αφήστε τις μεσοβέζικες δηλώσεις και τα ήξεις – αφίξεις και πείτε στον Ερντογάν ξεκάθαρα ότι “η οποιαδήποτε παραβίαση σπιθαμής του χερσαίου, θαλάσσιου και εναέριου χώρου είναι αιτία πολέμου”.

Ολα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις και άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβουν οι εξ ανατολών γείτονές μας “πόσα απίδια παίρνει ο σάκος” όπως λέει και ο λαός μας.

Μόνο τότε θα αναδιπλωθούνε, θα βάλουν πολύ νερό στο κρασί τους, θα σταματήσουν να μας προκαλούν και όπως λέει ο λαός μας “θα κάτσουν στ’ αυγά τους”.

Εισήγηση υποβιβασμού των ομάδων Ξάνθης και ΠΑΟΚ από τη διορισμένη Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) με τις κατηγορίες για μετοχική σύνθεση και πολυιδιοκτησίας αντίστοιχα, μετά την καταγγελία του Ολυμπιακού, προχθές στις 18.05 λίγο μετά την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Βόλου 1-0.

 

*Η εισήγηση της επιτροπής βάζει φωτιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα χρειαστεί πολύς χρόνος να τελεσιδικήσει με πιθανό αποτέλεσμα την αθώωση μεν και των δύο ομάδων, τη “ρετσινιά” δε που θα μείνει και θα καλλιεργείται όλο αυτό το διάστημα.

Η Θεσσαλονίκη, η Ξάνθη και η Βόρεια Ελλάδα είναι ανάστατες και αναμένονται κυβερνητικοί ελιγμοί και πολιτικές εξελίξεις.

 

*Μπορεί να ήρθε το γαλλικό ελικοπτεροφόρο στο Αιγαίο και να συμμετάσχει σε άσκηση ελληνο-αμερικανογαλλική, να έγιναν κάποιες δηλώσεις για την τουρκική προκλητικότητα και την παράνομη συμφωνία καθορισμού ΑΟΖ Τουρκίας – Λιβύης, όμως οι τούρκοι αγνοώντας τους πάντες, συνεχίζουν απτόητοι το επιχειρησιακό πρόγραμμά τους, όπως το έχουν προαποφασίσει και γνωστοποιήσει με παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, με προσπάθεια γκριζαρίσματος νέων περιοχών του Αιγαίου και να ξεκινούν γεωτρήσεις μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ.

Αν έχουμε τέτοιους φίλους, τι να τους κάνουμε τους εχθρούς, λέει ο λαός μας.

Το Ελλάς – Γαλλία – Αμερική – Ευρώπη – συμμαχία, απέχει παρά σάγγας από την ωμή πραγματικότητα που κάποιοι προσπαθούν να ωραιοποιήσουν.

 

*“Πορεύσου εν ειρήνη – γαλήνη και ηρεμία Κομπε.

Οι σκέψεις όλων μας σε συντροφεύουν στο τελευταίο σου ταξίδι”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button