ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

*Eίναι τόσο βέβαιοι για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, που η νομαρχιακή οργάνωση Ξάνθης δεν είχε την ανάγκη της παρουσίας…

*Eίναι τόσο βέβαιοι για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, που η νομαρχιακή οργάνωση Ξάνθης δεν είχε την ανάγκη της παρουσίας και υποστήριξης κάποιοι υψηλόβαθμου στελέχους από τα κεντρικά της Ρηγίλλης στα προχθεσινά εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Ν.Δ.


Έτσι λοιπόν μπορεί να μην παραβρέθηκε κάποιος υπουργός ή πρώην υπουργός της κυβέρνησης, το παρόν όμως έδωσε πλήθος Ξανθιωτών, όπου μαζί με τους υποψηφίους βουλευτές Ξάνθης της Ν.Δ., έστειλαν το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως το αγαπημένο χρώμα του νομού συνεχίζει να είναι το γαλάζιο.


*Μπορεί ο υποψήφιος Βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ., κ. Ορχάν Χατζή Ιμπράμ να εμφανίστηκε συγκινημένος στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κόμματός του και να προσπάθησε να ανασκευάσει εμμέσως πλην σαφώς τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα “Το Πρώτο Θέμα”- για την καταγωγή του και ότι είναι Τούρκος, ωστόσο δεν κατόρθωσε πολλούς να πείσει για την ειλικρίνεια των λόγων του στο σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση .


 Μπορεί να είπε “…κλήθηκα την τελευταία στιγμή να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Η πατρίδα, η χώρα μου, η Ξάνθη έχει ανάγκη τη Ν.Δ.. έχει ανάγκη τον Κώστα Καραμανλή. …


Εγώ απλώς κάνω το καθήκον μου”, ωστόσο ούτε μια φορά δεν ανέφερε τη λέξη Ελλάδα. Άντε τώρα εσύ να πείσεις κάποιον κακοπροαίρετο πώς όταν έλεγε χώρα ή πατρίδα δεν εννοούσε την προς ανατολάς γείτονα χώρα.


 


*Μετά από πολλά χρόνια φαίνεται πως μπαίνει τέλος στην ταλαιπωρία των μαθητών του 3ου και 13ου Δημοτικού Σχολείου με την απογευματινή βάρδια. Χθες στο καθιερωμένο σχολικό αγιασμό ο οποίος τελέστηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονα και με την παρουσία του Νομάρχη Ξάνθης, κ. Γιώργο Παυλίδη, του Βουλευτή Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Σγουρίδη, του Αντιδημάρχου Ξάνθης, κ. Νίκου Φωτιάδη, καθώς και των προϊσταμένων των Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού, ειπώθηκε με κάθε επισημότητα η ευχάριστη είδηση στους γονείς.


Ο νομάρχης Ξάνθης ανακοίνωσε πως από την επόμενη σχολική χρονιά το σχολείο που θα στεγάσει το 13ο Δημοτικό μαζί με το 19ο θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει, βάζοντας έτσι τέλος στην ταλαιπωρία των μικρών μαθητών, που ήταν αναγκασμένα μια εβδομάδα το μήνα να παρακολουθούν απογευματινή βάρδια μαθημάτων. Να σημειωθεί πως το σχολικό συγκρότημα αναγείρεται σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος Ξάνθης στην περιοχή του Καπνικού Σταθμού και την κατασκευή του ανέλαβε η νομαρχία Ξάνθης.


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟΥ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ


ΚΥΡΙΑΚΗ 09/09:


Παρακολούθησε την ομιλία του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. , Γ.Παπανδρέου, προς τους παραγωγικούς φορείς της Δ.Ε.Θ. στο Βελίδειο συνεδριακό κέντρο. Είχε επαφές με υψηλόβαθμα μέλη του κινήματος.


ΤΡΙΤΗ 11/09 ΠΡΩΙ: Παραβρέθηκε στον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς των σχολείων, 4ο και 6ο Γυμνάσιο Ξάνθης – 3ο Λύκειο Ξάνθης. Είχε επαφές με συμπολίτες στην αγορά της Ξάνθης και στο διοικητήριο.


 ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Περιοδεία στους οικισμούς: Βαφεϊκα, Κουτσό, Νέα Κεσάνη, ,


 Πόρτο-Λάγος, Θαλασσιά, Αγ. Αθανάσιο, Τοξότες.


ΤΕΤΑΡΤΗ 12/09 ΠΡΩΙ: Περιοδεία στην Λαϊκή Αγορά Γενισέας. Επίσκεψη σε βιομηχανικές περιοχές. Περιοδεία στους οικισμούς: Λευκόπετρα, Σέλερο, Σέλινο, Συδινή, Πολύσιτο.


ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Περιοδεία στους οικισμούς Γενισέα, Πεζούλα, Γκιώνα. Συνάντηση-συνεστίαση με τους συναδέλφους ιατρούς της Ξάνθης .

Σχετικά Άρθρα

Back to top button