ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Χ. ΠΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε συνάντηση της παράταξης “πολίτες για την Αλλαγή” σε ξενοδοχείο της πόλης την Δευτέρα το βράδυ. Σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν η αξιολόγηση των εκλογικών αποτελεσμάτων της 7ης Νοεμβρίου. Πολλές γκρίνιες δεν ακούστηκαν από τους παρόντες συμβούλους και υποψηφίους αφού η παράταξη του Χ. Πούλιου οδήγησε την παντοδύναμη παράταξη του Μ. Στυλιανίδη στη δεύτερη Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε συνάντηση της παράταξης “πολίτες για την Αλλαγή” σε ξενοδοχείο της πόλης την Δευτέρα το βράδυ.


Σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν η αξιολόγηση των εκλογικών αποτελεσμάτων της 7ης Νοεμβρίου.


Πολλές γκρίνιες δεν ακούστηκαν από τους παρόντες συμβούλους και υποψηφίους αφού η παράταξη του Χ. Πούλιου οδήγησε την παντοδύναμη παράταξη του Μ. Στυλιανίδη στη δεύτερη Κυριακή.


Αποφασίστηκε την προεκλογική εβδομάδα  μέχρι και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου ημέρα των επαναληπτικών εκλογών, σύσσωμη η παράταξη και ενωμένη να βγει μπροστά και να δώσει μεγάλη βαρύτητα στην επιστροφή των δημοτών που απείχαν από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου στην κάλπη.


Οι όποιες γκρίνιες και παράπονα υπάρχουν αφέθηκαν για την 15 Νοεμβρίου.


Α.Π.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button