Τρίτο Μάτι

Να εισακούγονται οι αποφάσεις του κυρίαρχου λαού
Γράφει ο Στάθης Φουρλάνος

*Στρατός, ναυτικό, αεροπορία, αστυνομία και λιμενικό, είναι οι φρουροί των συνόρων μας.
Σήμερα, μόνο η πολεμική αεροπορία ανταποκρίνεται στο ρόλο της, της προάσπισης του εθνικού εναέριου χώρου με συνεχή επαγρύπνιση, καταδιώξεις και εμπλοκές με τα τουρικά πολεμικά αεροσκάφη, που παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο μας.
Ο στρατός και η αστυνομία (συνοριοφύλακες) αδυνατούν ν’ ανταποκριθούν στις εθνικές υποχρεώσεις, δεν είναι μονάδες αποτροπής εισόδου στη χώρα μας, απλά οι λαθρομετανάστες παραδίδονται αυτοβούλως για να νομιμοποιήσουν με πλαστά ή χωρίς έγγραφα την είσοδο στη χώρα μας και να ευεργετηθούν από τα οικονομικά πακέτα βοήθειας της Ε.Ε.
Το λιμενικό, το ναυτικό, η φρόντεξ και τα πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ, περιπολούν στη θαλάσσια συνοριακή γραμμή του ΝΑΤΟ, περιπολούν στη θαλάσσια συνοριακή γραμμή του Αιγαίου με την Τουρκία, δεν εμποδίζουν την είσοδο των βαρκών που στέλνονται από τους τούρκους διακινητές των μικρασιατικών παραλίων, απλά παρακολουθούν την ανεξέλεγκτη και παράνομη είσοδό τους στα ελληνικά ύδατα και τις συνοδεύουν ως τιμητικό άγημα απόδοσης τιμών στις ακτές των ελληνικών νησιών του ανατολικού Αιγαίου, για ν’ ακολουθήσει το γνωστό πάρτυ των ΜΚΟ και το φαγοπότι των ευρωπαϊκών κονδυλίων.
Το όλο πρόβλημα του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος και οι μουσουλμανικές ροές από όλα τα μήκη και τα πλάτη Αίας και Αφρικής συνεχίζουν εντεινόμενες, εγκλωβίζονται στη χώρα μας, ο Ερντογάν απειλώντας παίρνει τη μερίδα του λέοντος, δεν τηρεί τις συμφωνίες με την Ε.Ε., οι Μ.Κ.Ο. που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας ζουν ζωή χαρισάμενη, η ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει τα ανεκτά όρια της και οι υπουργοί προστασίας του πολίτη και αναπληρωτές εξωτερικών Χρυσοχοϊδης και Βαρβιτσιώτης μας κουνούν τα δάχτυλο, μας προτρέπουν να μάθουμε να ζούμε, να συμβιώνουμε με τους πρόσφυγες και μας απειλούν ότι, το κράτος έχει τον τρόπο, τη βούληση και τα μέσα να επιβάλλει στις τοπικές κοινωνίες που αντιδρούν στην εγκατάσταση των λαθρομεταναστών – προσφύγων στις περιοχές τους, τις κυβερνητικές αποφάσεις, πολιτικά τύπου αποφασίζουμε και διατάζουμε.
Στις δημοκρατίες κάποτε πρέπει να έχουν, να ακούγονται και πολιτικά να επιβάλλονται, να εισακούγονται οι αποφάσεις του κυρίαρχου λαού.

*Κύριε Μητσοτάκη μην μπερδεύετε τον ναύτη με τον καντηλαναύτη.
Δεν ήταν οι πόντιοι, οι κωνσταντινουπολίτες, οι μικρασιάτες, οι ρωμυλιάτες έλληνες πρόσφυγες που ξεριζωμένοι από τις πατρικές εστίες τους ήρθαν νόμιμα στην μητροπολιτική Ελλάδα, ρίζωσαν και μεγαλούργησαν στη χώρα τους.
Αντίθετα, οι μουσουλμανικές ροές από Ασία και Αφρική που καταφθάνουν μέσω της Τουρκίας στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου δεν έχουν κοινά γνωρίσματα γλώσσας, θρησκείας, ιστορίας και πολιτισμού με την Ελλάδα και τους έλληνες, δεν έχουν έλθει νόμιμα, είναι παράνομα λαθρομετανάστες, πλην των σύρων και δε θέλουν, ούτε μπορούν να αφομοιωθούν από τον ντόπιο πληθυσμό.
Αλλο ναύτης κ. Μητσοτάκη και άλλο καντηλα-ναύτης, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.

*Αν δούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ να υποστηρίζουν με σθένος και αυταπάρνηση την είσοδο των σκοπιανών στην Ε.Ε., τότε είναι ηλίου φαεινότερο ότι, ο Αλέξης Τσίπρας είχε το απόλυτο δίκαιο όταν έλεγε, ότι, η ΝΔ συμφωνεί με την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών και κάτω από την πίεση των συλλαλητηρίων και εν όψει προεκλογικής περιόδου, το “έπαιζαν” πολιτικά μακεδονομάχοι.
Οσο είναι κλειστά τα βόρεια σύνορά μας προς την Ευρώπη (Αλβανία – Σκόπια), όσο οι μουσουλμανικές ροές αυξάνονται και πληθύνονται στον Εβρο και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όσοι λαθρομετανάστες και να μετεγκατασταθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα, τα νησιά μας δε θα επανέλθουν σητν κανονικότητα.
Οι κ.κ. Χρυσοχοϊδης, Βαρβιτσιώτης, Κουμουτσάκος και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αντιλαμβάνονται την παγίδα, τη “λούμπα” στην οποία πέφτουμε συνέχεια με την εφαρμοζόμενη πολιτική των συγκοινωνούντων δοχείων;
Πολιτικά εκβιάζονται ή έχουν άγνοια κινδύνου;
Με τις εφαρμοζόμενες πολιτικές έχουν καταστήσει τη χώρα μας μια αποθήκη ψυχών, ένα ατελείωτο κέντρο φιλοξενίας ίσως χωρίς γυρισμό αν δεν αντιδράσουμε άμεσα πολιτικά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button