Ειδήσεις

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!!!
Γράφει ο Ν. Φωτιάδης

Για χρόνια οι Έλληνες φορολογούμενοι έζησαν δύσκολες μέρες με την περιβόητη «οικονομική κρίση» (που συνοδεύτηκε και από κρίση αξιών) και την Πατρίδα μας την κυβέρνησαν Πολιτικοί κατώτεροι των περιστάσεων. ‘Άλλους από αυτούς τους «μαύρισαν» και τους έστειλαν στο σπίτι τους οι ψηφοφόροι, άλλοι την έβγαλαν στον αφρό (δε θέλω να αναφέρω ονόματα, αλλά νομίζω όλοι τους γνωρίζουν) και άλλοι ακόμη πρόσφατα εξελέγησαν και θα τους βλέπουμε στο Κοινοβούλιο να χασκογελιούνται.
Ο Καραμανλής επιτέλους παραβρέθηκε προεκλογικά στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση και μίλησε μετά 10 χρόνια, ο Τσίπρας (κατόπιν δήθεν προτροπής ενός 60χρονου) πήγε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και μίλησε περί παντός επιστητού (μεταξύ άλλων είπε ότι «ήταν πολιτική αφέλεια η υπόσχεσή του στο Λαό ότι θα ανατρέψει τα Μνημόνια») όμως για τα τραγικά γεγονότα στο Μάτι τον Ιούλιο 2018 δε ζήτησε συγγνώμη.
Η Γεννηματά έδωσε «φύλλο πορείας» στον υπέρβαρο Βενιζέλο και δήλωσε ότι το ΚΙΝΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ χωρίς του γυρολόγους που βρήκαν καταφύγιο στο ΣΥΡΙΖΑ) θα είναι ο ρυθμιστής ανάμεσα στον δικομματισμό ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ.
Ο ανεκδιήγητος Γιώργος Παπανδρέου, αυτός που μας οδήγησε ως πρόθυμος εντολοδόχος ξένων, στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αντί να ντρέπεται να εμφανισθεί στον κόσμο έδωσε συνέντευξη μετά απο πολύ καιρό και η εμφάνισή του (κατά τους δημοσιογράφους) ήταν για γέλια και για κλάματα. Προ ημερών παρά λίγο να πνιγεί με το κανώ στα κύματα Ρίου – Αντιρίου και την ημέρα των εκλογών μπέρδεψε το Εκλογικό Τμήμα στον Πάτρα όπου πήγε να ψηφίσει. Κι αυτός αγαπητοί μου ήταν Πρωθυπουργός Ελληνικής Κυβέρνησης!!!
Πολλά φρούτα του βουνού και του κάμπου δεν εξελέγησαν αυτή τη φορά στο Κοινοβούλιο (Γρηγοράκης, Χριστοφιλοπούλου, Μανιάτης, Καχριμάνης, Κρεμαστινός, Μαλέλης, Ρεπούση, Ψαριανός, Τατσόπουλος, Δανέλλης, Κουίκ, Κουρουπλής, Παπακώστα, ο «τουρίστας» Θεοχαρόπουλος, ολόλκληρη η Χρυσή Αυγή) και πολλοί άλλοι.
Επιτέλους λοιπόν οι Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 τελείωσαν, οι εκλογικοί μηχανισμοί των κομμάτων, οι «αβανταδόροι» και οι «πρόθυμοι» δημοσιογράφοι έπαυσαν να δραστηριοποιούνται και ειναι γεγονός ότι έχουμε νέα Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Τούρκος ηγέτης των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί έδειξε τον ενθουσιαμό του για την ήττα του Τσίπρα και δήλωσε «Να…βλέπετε. Η κουτσή πάπια ο Τσίπρας που μας απειλούσε, τα μάζεψε και έφυγε απο την εξουσία».
Επιτέλους λοιπόν ΤΕΛΟΣ στους ερασιτέχνες ψευτομπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ, η νέα κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ορκίσθηκε, τοποθετήθηκαν παλαιοί και νέοι ικανοί Πολιτικοί και εξωβουλευτικοί τεχνοκράτες στις Υπουργικές θέσεις και όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ πιστεύω περιμένουν να δούν νέο ύφος, νέα ήθη και κυρίως έργο για το καλό της Πατρίδος. Και μάλιστα γρήγορα, δίχως περιόδους χάριτος (Αμ’ έπος, αμ’ έργον, όπως λέει το Μηχανικό μας)
Επισημαίνω ότι Υφυπουργός στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης τοποθετήθηκε ο ικανότατος Αξιωματικός των Τεθωρακισμένων και πρώην Α/ΓΕΣ Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο γνωστός σε όλους του Αστυνομικούς πρώην Αρχηγός ΕΛΑΣ Στρατηγός Οικονόμου. Αυτό το φωνάζαμε επι 30 χρόνια, αλλά δυστυχώς οι πολιτικοί μας…έγραφαν!
Τα προβλήματα βέβαια (οικονομικά, κοινωνικά, ασφαλείας και κυρίως εθνικά όπως έγραψα και σε προηγούμενο άρθρο στις 12/06/2019) παραμένουν και αναμένουν απο την Κυβέρνηση Μητσοτάκη λύση. Παρουσίασε ο νέος Πρωθυπουργός τους στόχους για το πρώτο εξάμηνο και παρέδωσε στις 10/07/2019, στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο, από ένα φάκελλο σε κάθε Υπουργό με τα καθ’ ύλην ζητήματα. Στο Στρατό τις λέγαμε βασικές οδηγίες επιχειρήσεων (ΒΟΕ). Για να δούμε θα αφήσουν ο Ρουβίκωνας, οι «μπαχαλάκηδες» και οι…άλλες «δημοκρατικές δυνάμεις» των πεζοδρομίων ήσυχη την Κυβέρνηση?

Νικόλαος Φωτιάδης
‘Ελληνας, ψηφοφόρος, αγρίως φορολογούμενος

*Το διάστημα αυτό διάβασα πολλά και σπουδαία άρθρα που αναφέρονται στις «ημέρες και τα κατορθώματα του ΣΥΡΙΖΑ», στις Εθνικές Εκλογές που έγιναν προ ημερών και στις προσδοκίες των Ελλήνων απο τη νέα Κυβέρνηση. Παραθέτω μερικούς τίτλους –
1. «Πολιτικοί ηγέτες κατώτεροι των περιστάσεων» Γ. Χαρβαλιά
2. «Ψηφίζουμε σταθερότητα και όχι πειραματισμούς» Κ. Χολέβα
3. «Αυτό λείπει απο τις εκλογές» Δ. Παπαγεωργίου
4. «Η Ελλάδα χρειάζεται άμεσα αναγέννηση» Δ. Γαρούφα
5. «Αν η Πατρίδα μας είχε ικανούς ηγέτες» Δ. Ριζούλη
6. «Η ώρα του Λαού» Κ. Κατσαφάδου
7. «Η Ελευθερία και τα Σταλινικά απολιθώματα» Μ. Κοττάκη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button