Τρίτο Μάτι

“Ο νοών νοείτω”
Γράφει ο Κοσμάς Ν. Γεωργιάδης

*Σηκωθείτε από τον καναπέ και την Κυριακή πάτε να ψηφίσετε
Για την Ξάνθη! Για τη Θράκη!

*Δεύτερος ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης με το συνδυασμό “Περιφερειακή Σύνθεση” στις περιφερειακές εκλογές στο Νομό Ξάνθης, με έντιμο και προσωπικό αγώνα.
Χωρίς συνεργασίες κατάφερε να συγκεντρώσει 2.459 ψήφους.
Οι περισσότεροι στο Δήμο Ξάνθης, αρκετοί στην περιοχή Αβδήρων και Βιστωνίδας, μετρημένοι στα δάχτυλα των δύο χεριών οι ψήφοι στην ορεινή περιοχή.

*Τέταρτος ο Στέλιος Αρσενίου με το συνδυασμό του Γιάννη Παπαχρόνη, εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με 453 ψήφους.

*Εκτός δημοτικού συμβουλίου οι Λομβαρδέας, Χατζηευφραιμίδης, Δρεμσίζης, Σδρέβανος και Παρτσαλίδου από το συνδυασμό “Δήμος Πρότυπο”.

*Η γνωστή δικηγόρος Μαρίνα Παυλίδη, κόρη του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη, το φαβορί για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη

*Πρώτος ο γιατρός Βασίλης Παπαδόπουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Παπαχρόνη. Δύο λόγια για το γιατρό: Ο Βασίλειος Παπαδόπουλος του Περικλή κατοικεί στην Ξάνθη από το 1981. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Νικολάου. Έχει μία κόρη, τη Χρυσή. Είναι ιατρός Παθολόγος, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου εισήλθε μετά από Πανελλήνιες εξετάσεις και με υποτροφία του Κρατικού Ιδρύματος Υποτροφιών. Μετά τις βασικές σπουδές του, συνέχισε ως μεταπτυχιακός φοιτητής και αναγορεύτηκε διδάκτορας Παθολογίας – Πληθυσμιακής Γενετικής του Πανεπιστημίου Αθηνών επίσης με την υποστήριξη του Κρατικού Ιδρύματος Υποτροφιών. Εκπαιδεύτηκε ως ιατρός στην ειδικότητα της Παθολογίας στα Νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης. Συνέχισε τις σπουδές του στο Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής Δ.Π.Θ. από το οποίο και αποφοίτησε το 2005. Εργάστηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης ως ειδικός Παθολόγος και στην Ιατρική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ως Λέκτορας Παθολογίας. Από το 2012 είναι Επιστημονικός Διευθυντής της “ΕΝΑΡΓΕΙΑ” Ιατρική Μ.Ε.Π.Ε. στην Ξάνθη όπου και ασκεί ιδιωτικά την ιατρική. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Συμμετέχει ως εθελοντής στο Σύλλογο Αιμοδοτών, στο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο και στη Μονάδα Ανοικτής Φροντίδας Ηλικιωμένων “Ο Άγιος Παντελεήμων” της πόλης μας.

*Στην Ξάνθη βρέθηκε προχθές το απόγευμα το Χρήστος Μέτιος και με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του διένειμαν προεκλογικά έντυπα του συνδυασμού με τα έργα που υλοποιήθηκαν και το πρόγραμμα για τη συνέχεια.

*Στο Δήμο Τοπείρου 13 έδρες ο συνδυασμός Μίχογλου, 8 έδρες ο συνδυασμός Κηλικιώτη, 6 έδρες ο συνδυασμός Δαλάτση. Από το συνδυασμό Μίχογλου εκλέγονται οι
Γιοβαννόπουλος Αγγελος
Παπαδόπουλος Δημήτριος (Μπούλης)
Τζελεπάκης Θεόδωρος
Ψεμματάς Δημήτριος
Χουσεϊν Ογλού Σουνάη
Κουτσομιχάλης Χαράλαμπος
Χαλήτ Ογλού μουμίν
Σπυριδόπουλος Χαράλαμπος
Βαχαρέλη Σμαρώ
Δραμπίδης Ρήγας
Αγγελάκης Πασχάλης
Χαραλαμπίδης Βασίλειος
Κετίπης Αριστείδης

*Στο Δήμο Αβδήρων 11 έδρες ο συνδυασμός Τσιτιρίδη, 8 έδρες ο συνδυασμός Κριτσίνη, 7 έδρες ο συνδυασμός Τσολακίδη και 1 έδρα ο συνδυασμός Αντωνιάδη.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες (ανεπίσημα αποτελέσματα) εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι από το συνδυασμό “Πολίτες σε Δράση” του Γιώργου Τσιτιρίδη οι:
Η σειρά είναι τυχαία:
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΟΥ ΧΡΗΣΤΑΚΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ
ΓΑΡΟΥΦΑΣ ΔΗΜΟΣ
ΚΑΣΣΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΚΑΣΙΜΠΑΓΙΑΖΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ
ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΝΤΕΜΗΡ ΣΑΝΤΡΗ (ΚΑΔΡΗ)
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ
Δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι υπόλοιπες 2 έδρες

*Στα ύψη η ηλεκτρονική μας έκδοση www.agonas.gr Ρεκόρ επισκεψιμότητας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Κοσμάς Γεωργιάδης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button