Ειδήσεις

ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ¨ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟΡΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ¨ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΔΙΧΩΣ ΑΝΕΛ)

Έφθασαν οι εκλογές (Δημοτικές – Περιφερειακές- Ευρωεκλογές) και καλούνται οι Έλληνες ψηφοφόροι (τα συνήθη υποζύγια, όπως τους αποκαλούν οι Πολιτικοί) να επιλέξουν τους ¨καλύτερους¨ για τους Δήμους, για τις Περιφέρειες και για την Ευρωβουλή.
Στους Δήμους γίνεται ¨της τρελής¨ (8 Συνδυασμοί για την Ξάνθη), στις Περιφέρειες ¨κονταροχτυπιούνται¨ πρώην και νυν, ¨σύμμαχοι¨ και ¨αντίπαλοι¨ αλλά αυτό που γίνεται στις Ευρωεκλογές είναι φοβερό. Δεν έχει ξαναγίνει να κατέρχονται σαράντα δύο (42) αν δεν κάνω λάθος συνδυασμοί. Ο Τσίπρας μίλησε για ¨Δημοσκόπηση¨ ο Μητσοτάκης για ¨Δημοψήφισμα¨ και ¨Πρώτο Ημίχρονο¨, τοποθετήθηκαν στα ψηφοδέλτια μοντέλα, ποδοσφαιρισταί, αθλητικογράφοι, ¨αντιστασιακοί¨ μάγειροι κλπ και ΚΑΝΕΙΣ δεν μίλησε (για να ενημερωθεί ο λαός) τι περιμένουμε από την Ευρώπη, γιατί πράγματα πρέπει να ¨αγωνισθούν¨ οι αδρά αμειβόμενοι Ευρωβουλευταί μας.
Το μόνο που ενδιαφέρει τα δύο μεγάλα κυρίως Κόμματα, είναι να πάρουν την ¨πρωτιά¨ για λόγους εντυπωσιασμού και επηρεασμού των ψηφοφόρων για τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές.
Ο πανούργος Τσίπρας (νέος Ανδρέας Παπανδρέου) έφτασε μέχρι σημείου παραμονές εκλογών να δώσει στους συνταξιούχους 13η Σύνταξη (τρίχες κατσαρές), δηλαδή από 500 έως 100 ευρώ, δήθεν συμπάσχοντας με τον λαό που τόσα χρόνια πέρασε δύσκολα στην οικονομική κρίση.
Η ξευτίλα και υποτίμηση της νοημοσύνης στον ύψιστο βαθμό.
Γελάει ο κόσμος μ’ αυτή την χειρονομία του Τσίπρα, πλην όμως αρκετοί ΡουμανοΠακιστανο-Κατσίβελοι θα εκτιμήσουν την μεγαλοψυχία του Έλληνα Τσάβες και θα τον ξαναψηφίσουν. Έτσι θα επιβεβαιωθεί η ρήση του Κινέζου Σημίτη που είπε : ¨Αυτή είναι η Ελλάδα¨ .

* Έχω στο αρχείο μου ένα προφητικό άρθρο του φιλόσοφου δάσκαλου Χρήστου Γιανναρά (είναι και Αριστερός, όχι Ακροδεξιός) που δημοσιεύτηκε στις 22/12/16 με τίτλο ¨Ο καταλύτης της ανάκαμψης¨ που μεταξύ άλλων πολλών γράφει : ¨Άλλο πολιτική, άλλο παιχνίδι εντυπώσεων. Έκτακτες εφάπαξ παροχές σε κάποιες πληθυσμιακές ομάδες δεν είναι πολιτική, είναι παιχνίδι εντυπώσεων. Είναι προσβλητική των πολιτών ελεημοσύνη…….¨

Καλά ξεμπερδέματα Συνέλληνες
Άντγος ε.α.
Νικόλαος Φωτιάδης
Επίτιμος Υδκτής Δ΄Σ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button