Αγώνας Σπόρ

Λόγω έλλειψης πυρασφάλειας κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας του ΑΟΞ με τον Εθνικό Κιμμερίων

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει πώς η πρεμιέρα της ομάδας μας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο μας, στο γήπεδο ΑΟΞ την ερχόμενη Κυριακή 24/9 στις 11:00 απέναντι στον Εθνικό Κιμμερίων κεκλεισμένων των θυρών !

Με αίσθημα ασφάλειας και ευθύνης απέναντι στους φιλάθλους μας ενημερώνουμε πώς αιτία που δεν μπορούμε να αγωνιστούμε με κόσμο αποτελεί η έλλειψη πυρασφάλειας δυνάμει της πρόσφατης νομοθετικής μεταβολής.

Επισημαίνουμε πώς έχει ξεκινήσει ήδη η μελέτη για την εγκατάσταση Πυρασφάλειας στο ιστορικό μας γήπεδο και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι απόλυτα νομιμοποιημένο ώστε να προχωρήσουμε στις απαραίτητες κινήσεις για την εξέλιξη του σε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον για τους φιλάθλους μας.

Παράλληλα χαιρετίζουμε την έστω και καθυστερημένη πρωτοβουλία των θεσμών της πολιτείας για την τυποποίηση κανόνων ελέγχου και τήρησης της ασφάλειας των Ελλήνων φιλάθλων που προσέρχονται σε εγκαταστάσεις για να παρακολουθήσουν ποικίλες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις.

Να είστε σίγουροι πώς η διοίκηση και το περιβάλλον του ΑΟΞ θα κάνουν όλα όσα απαιτηθούν προκειμένου το γήπεδο μας να γίνει πόλος έλξης για τους πολίτες και φιλάθλους της περιοχής μας.

Με εκτίμηση,

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Ξάνθη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button