Το τρίτο μάτι

Αδειάζουν σταδιακά οι αντλίες καυσίμων, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των τελωνειακών. Οι βενζινοπώλες εκτιμούν ότι έως το απόγευμα δεν θα υπάρχει σταγόνα αμόλυβδης βενζίνης την αγορά.

*Αδειάζουν σταδιακά οι αντλίες καυσίμων, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των τελωνειακών. Οι βενζινοπώλες εκτιμούν ότι έως το απόγευμα δεν θα υπάρχει σταγόνα αμόλυβδης βενζίνης την αγορά.


Την ίδια ώρα, οι τελωνειακοί δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.


 



*Το “παρών” στην προπόνηση της Ξάνθης έδωσε ο Κώστας Φλίσκας, αφού ο άσος της ομάδας μας ξεπέρασε τον τραυματισμό του.


Σήμερα αναμένεται να γίνει το ίδιο και με τον Βραζιλιάνο Μασιέλ.


Στις τάξεις της Ξάνθης επικρατεί ικανοποίηση για τη συγκομιδή των έξι βαθμών και την πορεία της ομάδας.


Παρελθόν αποτελεί για την Ξάνθη ο Γιανουκίεβιτς, που έλυσε το συμβόλαιό του. Ο Πένκο, πάντως, παραμένει ανένδοτος και δεν δέχεται να φύγει, αν και δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή. Ο Αργεντινός συνεχίζει τις προπονήσεις με την ομάδα των Νέων.


 



*Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Στράτος Καλαφάτης θα παραστούν στα εγκαίνια του νέου Εκθεσιακού Κέντρου Καβάλας, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο παράλληλα με την έναρξη της 16ης εμπορικής έκθεσης “Καβάλα 2008”.


Μετά από 15 χρόνια, η έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας θα λειτουργήσει στο φυσικό της χώρο, το νέο Εκθεσιακό Κέντρο, με αυξημένο αριθμό συμμετοχών, για τις ανάγκες των οποίων προστέθηκε στεγασμένος χώρος 800 τετραγωνικών μέτρων.  fΦέτος η παγκόσμια ημέρα Νόσου Αizheimer, συμπίπτει με τα 10 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου στην Ξάνθη. Το Δ.Σ. αποφάσισε να διοργανώσει μια σειρά από εκδηλώσεις οι οποίες θα ξεκινήσουν με το καθιερωμένο πλέον περίπτερο στην Πλατεία Ελευθερίας από την Παρασκευή 19/09/08 έως και το Σάββατο 27/09/08. 


Θα συνεχιστούν με την ομιλία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας για την Ν.Α. καθηγήτριας Ιατρού κ. Μάγδα Τσολάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/09/08 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο και θα είναι ανοικτή στο κοινό της Πόλης μας.


Τέλος το Σάββατο 27/09/08 στο Μοτέλ Νατάσσα θα ακολουθήσει η ημερίδα η οποία θα απευθύνεται στον Ιατρικό κόσμο της Περιοχής. 


 



*Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης διοργανώνει την Κυριακή 28 και την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008, μουσικές εκδηλώσεις (συναυλίες) με σκοπό την προώθηση των κοινών μουσικών παραδόσεων Ελλάδας-Βουλγαρίας.


Θα συμμετάσχουν καταξιωμένοι Έλληνες και Βούλγαροι παραδοσιακοί μουσικοί, οι οποίοι θα ξεδιπλώσουν στο κοινό την μουσική παράδοση των δύο λαών.


Η συναυλία της Κυριακής 28 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του χωριού Κομνηνά του Δήμου Σταυρούπολης στις 18:00 το απόγευμα.


Την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 το απόγευμα, οι εκδηλώσεις θα μεταφερθούν στην καπναποθήκη “Π”  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Θρακικής τέχνης και Παράδοσης.


Και οι δύο εκδηλώσεις είναι ανοιχτές για το κοινό και εντελώς δωρεάν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button