Παρουσίαση αγωνιστικού προγράμματος ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Το αγωνιστικό του πρόγραμμα πρόκειται να παρουσιάσει σε γενική συνέλευση μελών και γονέων ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ξάνθης. Το τελευταίο θα αφορά το τετράμηνο Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2008, ενώ το ετήσιο πλήρες καλεντάρι θα είναι γνωστό τον ερχόμενο μήνα, καθώς σύντομα εκδίδεται από την ΚΟΕ.

Το αγωνιστικό του πρόγραμμα πρόκειται να παρουσιάσει σε γενική συνέλευση μελών και γονέων ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ξάνθης. Το τελευταίο θα αφορά το τετράμηνο Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2008, ενώ το ετήσιο πλήρες καλεντάρι θα είναι γνωστό τον ερχόμενο μήνα, καθώς σύντομα εκδίδεται από την ΚΟΕ.


 Ο σύλλογος συμμετέχει – όπως κάθε χρόνο – στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Κολυμβητικής Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης, όπου και ανήκει. Τον όμιλο συμπληρώνουν 10 ακόμη ομάδες από τον ίδιο χώρο, ενώ πλούσιες είναι και οι διασυλλογικές αγωνιστικές εξορμήσεις ( περιφερειακές και πανελλήνιες ), που συμπληρώνουν τους φετινούς αγώνες.


Αξίζει να τονιστεί ότι ο Ξανθιώτικος σύλλογος πραγματοποιεί παράλληλα και αρκετές κοινωνικές δραστηριότητες, με κύριο στόχο την ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και τις στενότερες σχέσεις γονέων – αθλητών – μελών και διοίκησης.


 



   Ένας αντιπρόεδρος………


στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ !


 


 Ο πρώην αντιπρόεδρος του Νηρέα Αλεξ/πολης κ. Μανώλης  Βαλσάμης, κατοικεί πλέον ( λόγω επαγγέλματος ) στην πόλη μας, ενώ παράλληλα έγινε  μέλος στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ για την συνέχιση της κολυμβητικής καριέρας των 2 παιδιών – αθλητών του, που βρίσκονται στην κατηγορία της προαγωνιστικής κολύμβησης.


Παράλληλα ο π. διοικητικός παράγοντας της Αλεξ/πολης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κλίμα και την υποδοχή που βρήκε στην ομάδα, ενώ δρομολογήθηκε ήδη η διαδικασία μετεγγραφής των παραπάνω αθλητών. 


Εν τω μεταξύ, συνάντηση ανταλλαγής απόψεων πραγματοποιήθηκε ήδη με τον πρόεδρο του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Γιώργο Κόκκινο, ενώ  δόθηκε η ευκαιρία για να δρομολογηθεί αγωνιστική συνεργασία των ομάδων Ξάνθης και Αλεξ/πολης.


 



 Ξανθιώτες κολυμβητές…….


απο την Χρυσούπολη !


 


Οι  Έφη Φοντανοπούλου – Νίκος Παπατσιάρας, συμμετέχουν καθημερινά στα κολυμβητικά τμήματα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ξάνθης. Η ιδιαιτερότητα στις περιπτώσεις των δύο αθλητών όμως, έγκειται στο γεγονός ότι ο τόπος διαμονής τους είναι στην Χρυσούπολη Καβάλας!


Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η θέληση, η αγάπη και το ενδιαφέρον αθλητών και γονέων για αυτό που κάνουν, υπερνικά κάθε εμπόδιο και απόσταση.


Να τονίσουμε ότι είναι η 3η χρονιά που οι συγκεκριμένοι αθλητές συμμετέχουν ετήσια στα κολυμβητικά τμήματα και τις δραστηριότητες του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ενώ ο σύλλογος φιλοξενεί αθλητές από τον Διαλεχτό Καβάλας, Σταυρούπολη, Πορτο – Λαγος, Εράσμιο, Πολύσιτο κα.  και μάλιστα με τακτικότατη προσέλευση. 


 



Στην Βουλγαρία


το φετινό αγωνιστικό ντεμπούτο !!


 


 Η παράδοση που δημιούργησε ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ, θέλει την αγωνιστική χρονιά να αρχίζει με εξόρμηση στο εξωτερικό! Η διοίκηση του ομίλου εξετάζει πρόσκληση για μετάβαση και συμμετοχή  κολυμβητικής αποστολής στο Μπλαγκόεγκραντ Βουλγαρίας, τον ερχόμενο Οκτώβρη.


Να υπενθυμίσουμε ότι το ίδιο χρονικό διάστημα πέρυσι η ομάδα της Ξάνθης συμμετείχε σε διασυλλογικό διεθνή meeting 5 συλλόγων που είχε πραγματοποιηθεί στην Τουρκία με διοργανώτρια την Γαλατά Σαράι, ενώ ανταποδίδοντας οι Τούρκοι συμμετείχαν τον Απρίλη στην Ξάνθη.


Να αναφέρουμε ότι το ενδιαφέρον εκδηλώθηκε στην περυσινή παρουσία των Βουλγάρων στα Δ’ Ξάνθεια που διοργάνωσε ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ. Οι καλές σχέσεις των  ομάδων αναζωπυρώθηκαν με αφορμή την συμμετοχή των Βουλγάρων σε τουριστική έκθεση που έγινε πρόσφατα στην κεντρική πλατεία Ξάνθης.


Εκεί μέλη της διοίκησης των Ξανθιωτών συναντήθηκαν με Βούλγαρους τουριστικούς εκπροσώπους, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν το ενδεχόμενο μετάβασης και διαμονής αποστολής αθλητών – συνοδών – γονέων και διοίκησης. 


 



Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα


 για τον Γ. Κόκκινο


 


 Σε βαθιά “επιχειρηματικά νερά”  ανοίγεται πλέον ο πρόεδρος του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ξάνθης, Γιώργος Κόκκινος, που το ερχόμενο διάστημα εγκαινιάζει την νέα του επιχείρηση ειδών επίπλου, σε έναν ολοκαίνουργιο (όσο και extra large ) εκθεσιακό χώρο! Κάνοντας το μεγάλο βήμα στον χώρο, ο πρόεδρος του Ξανθιώτικου συλλόγου, ευελπιστεί στο αίσιο ξεκίνημα μιας νέας επιχειρηματικής δράσης, με στόχο την προσφορά υψηλών ειδών και παροχών, σε διάφορα επίπεδα του οικιακού εξοπλισμού.


 Γεγονός είναι πάντως ότι οι τελευταίες επαγγελματικές υποχρεώσεις αναγκάζουν τον κ. Κόκκινο να προσπαθεί, έτσι ώστε να μην στερηθεί των δραστηριοτήτων και των εξελίξεων του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, του οποίου και παραμένει ένθερμος οπαδός !!     

Σχετικά Άρθρα

Back to top button