Πιέζουν για να συστρατευτούν με την “ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ”….

Πονοκέφαλο αποτελεί για τον υποψήφιο Δήμαρχο Αβδήρων, Βασίλη Τσολακίδη, η επιλογή των υποψηφίων που θα καλύψουν τις τελευταίες κοινές θέσεις του ψηφοδελτίου, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πολλούς που επιθυμούν να κατέλθουν με το συνδυασμό της “Κοινής Πορείας”. Ένας συνδυασμός που κατόρθωσε να συμπεριλαμβάνει υποψηφίους, όχι μόνο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και από τη Ν.Δ. και όχι μόνο.

Πονοκέφαλο αποτελεί για τον υποψήφιο Δήμαρχο Αβδήρων, Βασίλη Τσολακίδη, η επιλογή των υποψηφίων που θα καλύψουν τις τελευταίες κοινές θέσεις του ψηφοδελτίου, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον  από πολλούς που επιθυμούν να κατέλθουν με το συνδυασμό της “Κοινής Πορείας”.

 

Ένας συνδυασμός που κατόρθωσε να συμπεριλαμβάνει υποψηφίους, όχι μόνο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και από τη Ν.Δ. και όχι μόνο.

 

Μετά την διαφαινόμενη μη κάθοδο μειονοτικού συνδυασμού στο Δήμο Αβδήρων και με τον νυν δήμαρχο Σελέρου να συστρατεύεται στο πλευρό του Βασίλη Τσολακίδη στελεχώνοντας το ψηφοδέλτιό του, έντονες είναι οι πιέσεις που δέχεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων να συμπεριλάβει περισσότερους υποψηφίους από το μειονοτικό χώρο. Από την πλευρά του ο Βασίλης Τσολακίδης βρίσκεται στην οριστικοποίηση των προσώπων που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο με γενικό κριτήριο τη διατήρηση των ισορροπιών και της αξίας και  ικανότητας των προσώπων, τα οποία μπορούν να υπηρετήσουν το πρόγραμμα της “Κοινής Πορείας” στο Δήμο Αβδήρων.

 

Έτσι με την κατάθεση του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο το αργότερο μέχρι την Κυριακή, θα αρχίσει να αναζητεί και την κατάλληλη ημερομηνία  για την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button