ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΟΡΤΩΝ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΞΑΝΘΗΣ 2012

  Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ευχαριστεί και δημοσίως τους εκατοντάδες συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες των φετινών Εορτών Παλιάς Πόλεως Ξάνθης για τη συγκινητική τους συμμετοχή στην αγορά του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ 2012. Όλες αυτές τις μέρες που οι εθελοντές μας με επικεφαλή είτε τον πρόεδρο είτε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου περνούσαν από τα διάφορα στέκια οι περισσότεροι ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά στο να αγοράσουν έστω και ένα λαχείο.

  Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ευχαριστεί και δημοσίως τους εκατοντάδες συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες των φετινών Εορτών Παλιάς Πόλεως Ξάνθης για τη συγκινητική τους συμμετοχή στην αγορά του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ 2012. Όλες αυτές τις μέρες που οι εθελοντές μας με επικεφαλή είτε τον πρόεδρο είτε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου περνούσαν από τα διάφορα στέκια οι περισσότεροι ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά στο να αγοράσουν έστω και ένα λαχείο. Ακόμη πιο συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των νέων ανθρώπων όπως των μαθητών που από το ελάχιστο χαρτζιλίκι τους διέθεσαν ένα ευρώ για το λαχείο της «αγάπης». Τέλος απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας και στα συμβούλια των περισσότερων πολιτιστικών συλλόγων για τη συμβολική αγορά 100 λαχείων εκ μέρους των συλλόγων τους.

   Υπενθυμίζουμε ότι η αξία του κάθε λαχνού είναι 1€ και με δώρα ένα μηχανάκι 125cc, ένα πίνακα ζωγραφικής και τέσσερα ποδήλατα επώνυμων εταιριών. Η κλήρωση θα γίνει με το λαϊκό λαχείο της 30/10/2012 και κάθε λαχνός έχει πάνω τυπωμένους δύο νικηφόρους αριθμούς. Οι δε όροι της λαχειοφόρου έχουν κατατεθεί στην συμβολαιογράφο Ευμορφία Παπαγιάννη (Βενιζέλου 102, Ξάνθη) με την υπ’ αριθμ. 31428/25-06-2012 πράξη της.

  Για ακόμη μια φορά το επαναλαμβάνουμε και δε θα κουραστούμε να το τονίζουμε κάθε φορά. Δε ζητιανεύουμε! Προσφέρουμε και διεξάγουμε αξιοπρεπώς μία λαχειοφόρο αγορά με καθαρά διαφανείς όρους.


Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button